IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kолку се разочарале во Вас?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kолку се разочарале во Вас?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 14>
Автор
Порака
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 03:15
Originally posted by IQ IQ напиша:

rushka ne treba da ti e zal, treba da gi ispolnuvash scoite zelbi a ne tugjite, ne mozes da ziveesh spored nivnite zelbi

Pa i ti si vo pravo,no na nekoj sto najvise go sakam ne sum se nasla bas koga mu bilo tesko, znaci sum go razocarala i sto e najstrasno nema popravka, docna eтага
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 03:33
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

rushka ne treba da ti e zal, treba da gi ispolnuvash scoite zelbi a ne tugjite, ne mozes da ziveesh spored nivnite zelbi
Pa i ti si vo pravo,no na nekoj sto najvise go sakam ne sum se nasla bas koga mu bilo tesko, znaci sum go razocarala i sto e najstrasno nema popravka, docna eтага

edno e da ne si SAKALA da mu pomognesh, drugo e da ne si MOZELA.
se se reshava so iskren razgovor.
nikoj ne e na polica staven pa koga na nekogo ke mu pritrebash da mozesh vednash da se pojavish na usluga.
site si imame svoj zivot. a toj nekoj treba da znae da prosti greshka.

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 16:31

Не знам точно колку се разочарале од мене (се надевам дека се многу малце), но страшното за мене е тоа што кога ќе дознаам дека некој се разочарал од мене тоа е големо разочарување за мене! А најстрашно нешто е да се разочараш самиот себе!

Изменето од james dean - 27.Април.2008 во 16:32
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 18:23
istiot go razocaruvam i odrazocaruvam

tripati na den

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 01:56
DENOVIVE NEKOJ MNOGU SE RAZOCARA VO MENE
I IC NE MI E UBAVO ZARADI TOAтага
I BI SAKALA DA MOZEV POINAKU
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 10:38
Dobro, aj, ke vi prostam ovoj pat   големо%20гушкање
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 19:42

Прашајте ги...хахахахаха...или кажете си...колку да знам дека има и такви...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 10:53
Pochnuvam da razmisluvam deka voopshto ne mi e bitno
dali nekoj ke se razochara od mene,Sakam da ne sum razosharana od sebe samata,toa e postrashno..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 11:43
Nepismeni moderatori se razocarale vo mene...mammo ne vazi za tebe...големо%20гушкање

Изменето од zbunet - 29.Април.2008 во 11:52
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 12:58
Znam de,...jas sum pismenaплазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 14:57
Не сум размислувала многу на ова прљашање. Но кога ке погледнам наназад, мајка ми има претрпено доволно ради мене....некои работи по моја вина некои не по моја вина...но сепак верувам дека не лаже кога ке рече дека се гордее со мене,....исто приметувам дека јас сум и миленичка иако нели секој родител си ги сака своите деца подеднакво....изгледа зашто сум помала а и подобро размислувам за некои работи за разлика од сестра ми. Сеа ова испаѓа ко да се фалам ама е вистина. голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 09:03
seuste sum vo plus.
povekje gi ima sto mene me razocarale.
bi trebalo da se smetam srekjna, neli?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 17:22

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 22:46
Originally posted by mamma mamma напиша:

Pochnuvam da razmisluvam deka voopshto ne mi e bitno
dali nekoj ke se razochara od mene,Sakam da ne sum razosharana od sebe samata,toa e postrashno..
Tokmu toa sakav da kazham, deka najvazhno e da ne sum razocharana samata od sebe, a sekogash ke se najde nekoj, koj vo odreden moment ke bide povekje ili pomalku razocharan od mene!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.