![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 242> |
Автор | |
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
brza e masko
![]() ![]() ![]() Ne znaev... Izvini brz(a) ako te navrediv, no z's imas takov zenski nick? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Ajsi
10 zapovedi i niva vrednost e pisuvana vo driga tema tuka me interesira drugo dali postojat i so toco pisuva na niv zatoa so postojat- kolku mene mi e poznato katolicka judeisticka ortodoxna muslimanska verzija so e tocno-- prasane e sega- a e prasanje zatoa so plocite gi nema samo inerpretacija vo 3 te bibii i k*ranot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
E pa vidi sega ti:
Imas 3 biblii i EDEN k*rAN! Jas normalno ja smetam najverodostojna muslimanskata vezija, bidejki analogno na toa imame cvrsti dokazi za Verodostojnosta na k*ranot, gledaji od naucna strana.... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
haahaahahahahhah
Pa od aspekt na ateist druze toa se samo 4 knigi...... znaci ako gi imase plocite ...se ke se znaease..... a vaka....se uste ostanuva istata debata.... a izvini spored muslimanite kade se plocite... ili kade ostanale potocno kade bile posleden pat koa se videni????????? |
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Aisha dali Evreite bile Bozji narod?
|
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
pa neli sme site bozji narod?????????????????
mislam logicki ako veke ne sozdal..... ??????????????????????????????? i jas cekam odgovor..........???????????? |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
im happy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
За едно десетина години, ќе се појават плочите, во Ватикан или во Америка, направени од титаниум. Што убава идеја им дадовте, сега веднаш ќе ја реализираат. Само се прашувам кој прв ќе ги произведе плочите, дали католиците, евреите, православните. Типувам на католиците!
|
|
middle is best... i believe in science
|
|
![]() |
|
ok mora da e taka mora da e od materijal koj na evreite i moisie nebil poznat a bil napraven od samoit Gospod toa kje e dokaz deka Gospod postoi i na kraj kje vidime so pisuva i kako pisuva na plocite ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a zamisli da ima poveke ploci.....
namesto 10 da bile 15 ili 20 zapovedi.... i site da imate razlicni ploci....... ?????????????????????????? |
|
|
|
![]() |
|
ne
vo biblijata se spomnuvaat dve kameni ploci oti pisatelite na biblijata nemale poim so e Titanium ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa da de dve vo biblijata sigurno uste dve vo k*ranot.......i po dve vo sekoja druga religija.......sto me mrzi da gi brojam......
amisli koga ke izleze novo religisko dvizenje..... Religija mix ke ima nakaj 50 zapovedi a sledbenicite ke se vikaat roboti :))))))))))))) |
|
|
|
![]() |
|
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Но,затоа ти си слободен,па така да ,не замарај се со роботите. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |