|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 975976977978979 1869> |
Автор | |||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, од тебе се плашиме, оти се закануваш со последни опомени.
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne se zakanuvam...samo se obiduvam da sprecam nesakani dejstvija koi bi proizlegle od natamosniot tek na dvobojot koj dvajca gentlemani go imaa nokeska...
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...hmmmmmmmmm...u pravo si, i a nejkum ich takvi pishani stvari, ali znam deka ona nejke raspravii, i deka seche sekogash koa ke se razgorat strastite na forum... ...she's such a pacifist... |
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ААА, си се заебала во проценката, јас џентлмен не сум.
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imalo koljenje sinojka?
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...but yes, I'm always, like the river, flowing downstream to the sea... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne bash kolenje ...poveke verbalen duel i merenje muskuli....
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...interesting...my second name is sea.. |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
suma borac isultan..
Изменето од granny - 29.Април.2008 во 00:45 |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ali dojde shumarkata moira, i gi izbrka od shumata, partizanite i shpancite...zasho krsheva granki i gazeva po travata sve, zasho grankite se so pupki a trevata gi moli-ne me gazete me boli... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...i onoj sto gi saka site...
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А него...никој.
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...yes, I know...just like a know that... ...you can not stop the rain from fallin', you can not stop the sun from shining, and you can stop me kissing you... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...wooooOoooow...I am speechless...and completely disarmed...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 975976977978979 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |