|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 974975976977978 1869> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оисдјиојфоДНМ,Н ,Ц?слчаојПјдсќмјСДВАЧЛФКДЧФОПИЊЕЉРРКДФЛ.................СЏЦМАДЧМДЛА
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Палестинец, говориш на некој нов јазик...?
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
’°›џ‡|±ј®§Ё©ї2♣{+»
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...навистина.. ...сигурен си... ...или така ти доаѓа, само по себе...
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najverojatno..ama znaes kako ide toa.."rasipan telefon"..i na kraj ispaga nesto sosema treto
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...granny, da si sepnuva arno ke e...no i nas ni sepnuva, no sem grdmtfk, nisto ne mozam da razberam...
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova se vika "stalno govori,nista ne kaze"
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eve jas ke se trgnam...mozebi od mene mu e neprijatno...neka bide nasamo so tebe...mozebi ke se razberete nekako...
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam deka i jas ke go razbiram..i so tebe i bez tebe..taka da ostaj si tuka
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I'am back...you miss me...?
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...love's in the air, my dear friends, so he said...
..."let there be love, and nothing but the pure love, indeed"... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ooooo, ...Well... vecerva si romanticno raspolozen...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se uplasivte od romantika...
|
|
Внеси реплика | страница <1 974975976977978 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |