|
Србија и Русија против демаркација на гра |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нејќеш ни да спомнеш колку жртви имаше Србија... Колку Хрватска и муслиманите заедно...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odredeni tipovi na forumov , zbor nemat napisano na nekoja tema koja ja tangira Makedonija.
Verojatno se mnogu dalekovidi pa nemozat da gledat sto im se slucuva doma i zatoa premnogu se grizat za komsiite koi sigurno vo sekoja prilika bi im rekle "VI STE JUZNI SRBI"... Megutoa sto e toa vo sporedba so ljubovta kon severniot sosed koj so godini ne ugnetuval gi siluval nasite babi i prababi, toa nikako ne smee da se zaboravi i kon vakvite dela na nasite braka Srbi sekogas treba da imame pocit i so otvoreni race da ja precekame sekoja naredna agresija vrz nasata tatkovina zosto sepak se raboti za nasi braka. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najzadovolni ke bideme koga tipovi kako tebe ke si go prodadat imotot vo Makedonija i ke se preselat vo Srbija da razvivat ljubov i dobrososedski odnosi. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ние најзадоволи ќе бидеме ти да си го извадиш бугарскиот пасош (ако веќе го немаш), и од Благоевград праќај постови на форумов...
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti od kade si tolku siguren deka tipot tokmu sega ne e tamu ?
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izvini drugar tatarski pasos nemam nitu ke imam bidejki imam eden mnogu povreden i od tatarskiot i od srpskiot i od bilo koj drug, za zal na naslovnata strana seuste ima petokraka sto sigurno vam " veoma vi godi" ama i to ke se smeni i toa naskoro. Inaku ako ne si slusnal vo MAKEDONIJA postojat i CISTOKRVNI MAKEDONECI bez pridavki kako srbofil ili tatarofil, sto za vas za zal ne moze da se kaze. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tipot ne e tamu i tipot gi izbegnuva i bojkotira neprijatelskite zemji na Makedonija ( citaj : Srbija , tatarska ili Grcija ) |
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboravi , kako golem Makedonec da gi spomenes rusija i albanija i uste polovina ostanat svet ..... kako li ce izgledas vo ocite na nekoj amerikanski podlizurko i poltron dokolku go procital sevo ova ? ... brzo ispravaj ja greskata ...
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema zosto da ja spomnam Rusija, momentalno se neutralni kon Makedonija pa taka i jas gi cuvstvuvam iako istoriski gledano ni napravile indirektno mnogu steta preku tatarska, grcija i srbija. A Albanija iako ne e kitka za mirisanje sepak ni napravila najmalku loso isklucuvajki gi ovde teroristite od Kosovo koi ni napravija golemi problemi i koi nikako nemozam da gi smislam. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си ги заборавил Арнаутите а? Или баба ти ти кажувала само како Србите биле лоши и се живо силивале...
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum zaboravil nikogo i zatoa edinstveno sto me interesira e mojata tatkovina i nikoj drug. A ako kon nekoj imam simpatii toa sigurno nema da bidat onie koi i mislat zlo na Makedonija. I uste nesto ako treba imam vrski vo Belgrad moze da se najde povolno stance ,sepak doma si e doma i sekoj treba da bide onamu kaj sto go vlece. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално ! Така е... И јас не би имал симпатии кон некого што не и сака добро на Македонија... Кој каде го влече таму нека си живее така е, а не некој да ми кажува јас каде да живеам само заради мојот став, не не... Можеме да збориме цела недела ти да држиш за својот ја за мојот став и нема од мене да прочиташ никаква квалификација кон тебе, а вие сте други, дали од недостаток на факти или од недостаток на самоконтрола или од некултура вреѓате со тоа што не правите србомани и слично... А незнаеш за мене ништо, дека моите се од западна Македонија Кическо, дека низ нашето село највеќе поминувал и се задржувал Јордан Пиперката... И неговите внуци ми се пријатели и ден денес... И некој да ме оквалификува за србоман само затоа што ги бранам и знам дека правдата е од нивна страна... Не дозволувам...
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e samo zaklucok donesen vrz osnova na Vasite postovi i toa deka osven na temite koi gi tangirat Srbite na drugi temi ne ste aktivni. Nekogas na lugeto im e tesko da i poglednat na vistinata vo oci. Daj boze da gresam vo Vasiot slucaj ama tesko verojatno. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што има лошо ако јас иднината на Македонија не ја гледам во нато туку во друг сојуз??? Тоа ме прави помал Македонец од тебе??? Не бе брат се лажеш... Можеби и ти како мене и мислиш добро на Македонија (или се лажам), но твоите погледи се полни со злоба спрема србите така??? А се чудиш кога моите погледи се полни со злоба спрема една кукавичка земја како што е САД...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |