IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Кандидати за пратеници!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кандидати за пратеници!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 09:51
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

ne znam koj treba, ama znam koj apsolutno ne treba da dobie mandat...

bucko
makraduli
ljubco
ahmeti
zingo
trajanov
andov

Toa e i problemot prijatele, tie sto ne treba ,ke dobijat mandat.

Primer Ljubco kako i da e ke vleze bidejki se uste ima pacienti ( bugarofili koi glasat za nego ) ista prikaska e i Andov, a Trajanov e vo koalicija so VMRO-DPMNE iako iskreno ne mi e jasno zosto go prebira Gruevski.
Za Ahmeti jasno e se.
A Zingo ako vleze povtorno toa ke bide smesno aj za ovie drugive i moze nekako da si objasnam ama za ovoj nemam objasnuvanje zosto nekoj za nego bi glasal.
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:09
nema da vleze ljubco.

trajanov ke vleze, i zingo isto... paraziti teski

ahmeti ke vleze, bidejki za zal zapadnite sosedi ni se se uste vo 15 vek. no ke se osvestat i tie koga togas.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:47
Neznam dali Ljubco ima interes povtorno da bide vo sobranieto.Inaku ne e problem da dobie mandat, ima dovolno tatarofili i predavnici vo drzavata osven toa tatarija ke kupi nekoj glas ako e potrebno i ako im e vo interes bugarofil da sedi vo sobranie.
A za ovie drugive pacienti sami sme krivi ,so toa povtorno ke pokazeme kakvi nepromenlivi ovci sme.
Sto godini nekoj da ne strize ic gajle ke si nemame.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:47
каков Љупчо бе нека си оди тој таму кај татарите и нив нека им „проповеда„....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:49
nekogas ne pravi smetka bez krcmarot ... citaj , amerikanecot .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:49
мене ми збориш?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:52
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Ne ne ne toj treba da bide tuka vo Makedonija, i toa vo Osnoven sud zaedno so B.C. i A.A., neka gi rascisti smetkite so Makedonija neka plati za se sto napravi i tek togas siroko mu pole so vikat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:54
а може и малце да покопа ровови во шутка...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:54

epa blueprayer, eve ti uste eden povod da glasas.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:55
леле кире коа ке прочитам дека си реплицирал каде што веке сум пишала се стресувам зашто знам мене ми се обраќаш....голема%20насмевка не брат не гласам...
ако најдеш некој соодветен и идеален за кого вреди да одам 100 метри и да заокружам-кажи ке те послушам

Изменето од blueprayer - 28.Април.2008 во 15:55
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:58
Neznam ama ako makedonija ne se iscisti od ovie paraziti se ke bide isto.
A i onoj Orovcanec, uste fackata koga ke mu ja vidam gledam covek bolen za licen interes i profit.
Veke rekov ako nekoj treba da vleze od ovie tretive toa e Ljiljana Popovska, se drugo treba cistka.
Dosta e veke od Ju nostalgucarski politicari i fosili koi so decenii samo jadat drzavni pari.
Zatoa cel na Makedoncite na ovie izbori treba da bide cistenje od paraziti i otvaranje na moznost za vlez na mladi i talentirani politicari na Politickata scena.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 16:00
Брат Култузин треба времето на Ное да настане за да се исчисти Македонија од нив.тага
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 16:02

леле кире коа ке прочитам дека си реплицирал каде што веке сум пишала се стресувам зашто знам мене ми се обраќаш....голема%20насмевка не брат не гласам...ако најдеш некој соодветен и идеален за кого вреди да одам 100 метри и да заокружам-кажи ке те послушам

nema idealen se slozuvam.

i ne se plasi, ne te karam, samo te ubeduvam.

vidi ja mojata pozicija.

tie sto ne glasaat, so navoden izgovor deka 'nema nieden dostoen za nivniot glas', i so toa sakaat onaka pilatovski da si gi izmijat racete od site pogresni odluki na idnata vlada (sto sekako ke gi ima), pravat edna golema greska. mislat deka so toa si se tie cisti, i ke kazuvaat 4 godini - epa sto gi glasavte? demek tie se nevini.

vinovni se isto tolku, ako ne i poveke. sto ne glasale za nekoj podobar, tuku dozvolile tie da dojdat na vlast? znaci glasaj za NAJDOBRIOT, a idelaen nema blueprayer. i nikogas nema ni da ima.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 16:05
Знам дека нема брат, ама јас знаеш што викам?-ако бе нека краде..ама нека не тоне Македонија..нека краде ама нека направи држава од парчево земја. Доволно е веке мислам! И не сакам да гласам баш како ти што викаш-за да не се осеќам виновна за идниот мандат.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.