IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Ламбе Алабакоски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ламбе Алабакоски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
girl93 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај girl93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 19:16
lambe :PREUBAV E,UBO PEJT,IMA UBAV KARAKTER itn
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 00:50
Lambe e super a i mi se sviga novata verzija na Veligden sto ja pee Lambe .L
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 11:12
Што мислите за новата верзија "На ВЕЛИГДЕН сум се заљубил" испеана од Ламбе Алабакоски?

Супер е и старата и новата верзија на песната........
Браво за Џокси и за Ламбе......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 11:14
Originally posted by Luna83 Luna83 напиша:

Lambe e super a i mi se sviga novata verzija na Veligden sto ja pee Lambe .L

Така е Луна новата верзија на Велигден е супер како и Ламбе.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 11:26
Супер е песната нема што.........
Кон врв
mija Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Март.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 14:04
...........

Изменето од mija - 24.Јули.2008 во 22:01
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 16:02
Originally posted by mija mija напиша:

sigurno deckoto bil siromasen pa ednas go slusnav ne tv ne mozese da ja kotrolira radosta sto nekoj sponzor mu poklonil kola mislam katastrofa

а што е срамно или лошо ако бил сиромашен ??? изненадувањеизненадувањеизненадување

аиии свашта,...... изненадувањеизненадувањеизненадување плазење
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 16:04
koa izbeglica e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 17:18
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by mija mija напиша:

sigurno deckoto bil siromasen pa ednas go slusnav ne tv ne mozese da ja kotrolira radosta sto nekoj sponzor mu poklonil kola mislam katastrofa
а што е срамно или лошо ако бил сиромашен ??? изненадувањеизненадувањеизненадување аиии свашта,...... изненадувањеизненадувањеизненадување плазење

nedaj boze sesto nesto Bravo Biserna Devojka

Изменето од Zaspana - 29.Април.2008 во 17:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 17:20
Originally posted by Gavolce Gavolce напиша:

koa izbeglica e

toj barem e nekoj i nesto ti si nisto zato cuti.....
Lambe e zakon!
Кон врв
girl93 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2008
Поени: 514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај girl93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 17:25
da mnogu mi se dopaga pesnata a pak sega ko ja ispea lambe uste poveke ja zasakav

Изменето од girl93 - 29.Април.2008 во 17:26
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 22:18
Мене повеќе ми се допаѓа оригиналот од Џокси
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 22:23
Ламбе е најдобар.............
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 01:51
момчето е сонце
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.