|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 972973974975976 1869> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto ima da go tuzam, jas problemite ne gi resavam preku sud
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Викам јас страшна си ти, затоа и бегаме од тебе.
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OVA VI E POSLEDNA OPOMENA
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lp e za ozblni muabeti , ne za zaebancii
moira, izgleda ti sakas da se skarame vistinski
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne zabevaj, gleajte seir
ne vie ich interesno,
cudni lugje
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Последна опомена пред што....?
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JAS NITU POCNAV KAVGA, NITU BARAM, NITU SAKAM....NO DVAJCATA PRETERAVTE....I SERIOZNO VE MOLAM DA PRESTANETE I SERIOZNO DA GI RAZBERETE OPOMENITE...DRUZBA E DRUZBA....NO KOGA KE SE PRETERA...NEMA DRUZBA...MISLAM DEKA ME RAZBRAVTE!!!
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke ne tepa obajcata
a sto mi se jade kjotek u sitne sate
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vidi go potpisot
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми одговори на прашањето.
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ja provociraj , ke ne banira
ako me banira mene, jas sakam da stanam Ban Jelacic
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ve ptosetam deka v ocetvrtokot pak ne se raboti
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Стотине хиљада америчких радника, све одлучнији да се одупру потчињавању капиталистичкој моћи, навалили су у младу радничку организацију “Витезови Рада”. Од 1. маја 1886. они су изашли на улице да би захтевали опште прихватање осмочасовног радног дана. Чикаго је био центар покрета. Радници су тамо месецима агитовали за осмочасовно радно време, и уочи 1. маја њих 50.000 је већ било у штрајку. Нових 30.000 придружило им се следећег дана; то је довело већи део чикашке производње до застоја. Страх од насилних класних сукоба обузео је град. Насиља није било у суботу и недељу 1. и 2. маја. Али у понедељак, 3. маја туча у којој су учествовале стотине избила је у Мек Кормик Риперу (Mc Cormick Reaper) између радника чланова синдиката, који су спречени да дођу на посао и оних који нису припадали синдикату које је Мек Кормик запослио уместо њих. Многобројна и добро наоружана полиција брзо се палицама и ватреним оружјем умешала како би повратила ред. Убили су 4 члана синдиката, а повређених је било много. |
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Још један прође дан
Узбуркан ко море. Дуж пустих улица светиљке већ горе. Нек срце уморно жељно мирних снова сада тихо плови криз ову ноћ Са новим јутром све ће исто бити ја то добро знам. До новог сусрета са вама Довиђења! Нек звуци песме те испуњени сетом сад мирно плове кроз ову ноћ |
|||
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 972973974975976 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |