|
Серии |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Автор | ||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marfi braun i nejziniot vecen moler eldin. Изменето од invader - 28.Април.2008 во 00:20 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas mnogu go gledav ovoj,sekoe leto go davaa! mi se svigjashe mazov, ne mi se veruva kako mozel da mi se svigja |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто така викаш, добар фраер беше типов! Не, стварно, се смеам, ама мене некако ми беше у реду... јест да беше бош фраер, ама не беше лош |
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja spanska serija najmnogu vi se sviga
Изменето од rebeka - 10.Мај.2008 во 21:41 |
||
mnjkl |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А според кој критериум се понудениве?
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
taurus 88
Нов член Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj malku pomos
koja bese taa serija ne znam ja davaa pred 7-8 godini na MTV 1 znam deka bese nesto misterija i triler so patnici vo avion koj se srusi a so niv imaa edno slepo devojce koe gi pravese site dalgi....malku zvuci nerealno ama navistina mi treba ova zatoa ve molam koj ja znae serijava neka pise..pozzz |
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми текнува на која серија мислиш. Американска? Да кажеше барем некое име, глумец или име на некој лик, па може да се побара на интернет. |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека дознав за што прашуваш. http://www.imdb.com/title/tt0112040/ Серијата се вика The Langoliers (1995) Тоа е или грешам? Јас не сум ја гледал, но ви вметнав за пребарување зборовите plane crash, blind girl, IMDB (internet movie database) и ми го даде ова. Така можеш да пребаруваш, нема врска ако не го знаше името на филмот. Пиши некои клучни зборови и додај IMDB. On a red eye flight to Boston from LA 10 people wake up to a shock. All the passengers and crew have vanished. When they try to contact the ground they make no connections. They land the plane only to discover that things haven't changed. But its like the world is dead. No one is there, the air is still, sound doesn't echo, the food is tasteless. And a distant sound is heard coming closer. A race of monstrous beings bent on their destruction is heading for them, eating everything in sight. Written by Anonymous A blind girl, a teacher, a machine worker, a musician, a stoner, a mystery writer, a businessman, a mysterious Englishman, and a raving psychopath in a business suit on a flight to Boston find themselves utterly alone when the rest of the passengers and all of the crew vanish. Diverting the plane to Bangor, Maine, they discover that they seem to be the only people left on the planet, and that time and the Langoliers are catching up with them all too quickly... |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ruzna Leti i Buntovnici
|
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAJDOBRA HRVATSKA TV SERIA
Изменето од mamma - 12.Мај.2008 во 01:42 |
||
mnjkl |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sve,... koja od koja,...poglupava!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahha znaci gi gledas brat so mozes taka da gi ocenis |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova se stvarno serii,ili si igrala rebeka i si izmisluvala iminja?...btw ne postoi spanska sapunica koja e dobra
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odma pagjaat vo ochi samo ubavite "rasni"glumici,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |