|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 965966967968969 1869> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne rekov uroci, tuku oroci
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
super
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mon miel est au-dessus de l'ocean,
...mon miel est au-dessus de la mer... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pu pu, ne se vazi, aj pak... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gostivarski
|
||
s.r. Dzaki |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..oh, c'est trez bien, mon sherry... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vous vous imaginé bien qu'à cette cadence, je m'apprêtais à connaître rapidement la surface de ce globe accablant. Les seuls éléments que j'y retrouve sont en fait des moyens d'échapper au globe. Précisément trois moyens; un escalier; une échelle et une corde, tous convergeant vers le haut dont je ne vois l'issue, et pour cause. J'essayai durant presque deux ans de m'échapper de ce globe infernal, mais en vain. Je montais sans arrêt ces éléments qui me promettait une échappée, pour à chaque fois me revoir tomber au bout de chacun d'eux sur ce damier devenu insupportable. Chaque nuit me laissait entre cinq et dix tentatives, et tous les matins m'accueillaient dans la sueur de mon terrible labeur. Une nuit, par l'escalier, j'ai abouti nulle part, mais ailleurs. J'en fut tellement abasourdi que je me réveilla.
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...il est vrai... ...mon miel est lointain loin de moi... ...mon miel n'est pas ici, mais il est toujours avec moi, dans mon foyer...dans mon esprit...dans mon ame... Изменето од moira - 28.Април.2008 во 02:50 |
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne go biva ,netot vecer ..a gledam i parlate francuski..taka da se osekam
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде е тетката со новиот аватар? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mila ova bese samo kraka prepiska...sedi ne ne napustaj...pls....
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti padna?
|
||
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go krenav..sega e dobro
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be Palestinec...ne se umori li veke od crno-bel avatar?
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 965966967968969 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |