|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 962963964965966 1869> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti, mache, ke mi odogovorish ?
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jas ne mislam, jas sum siguren... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...dobi odgovor od mega star....patem ne sme na raspit....a ako nesto ti smeta imas i druga opcija neli...?
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од granny - 28.Април.2008 во 01:54 |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...barbie girl-granny...
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...hmmmmmm....ne e taka, ne ....gresis... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...honey...daj pofali se kako si pomina denes...extraVagant bese...?
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moira...ti me "naslika"?
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...hmmmmm, da?...well ok... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da, beshe... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ne ti se dopagja... ...vidi sto pisuva...bas ti odgovara so titulata... |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...granny, si chuvash ti kuklichki ushte??? |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...bev...bese...bese....? |
|||
Внеси реплика | страница <1 962963964965966 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |