|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 961962963964965 1869> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da legneme nie vecerva porano, sto velite?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...I ketrin e nekonvencionalna...i ne mozes da ja koristis i da sakas... |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zasto se kikotite celo vreme , ne vi izgleda glupavo?
iskreno ve prasuvam
mislite deka tolku duhovito e toa sto go pisuvate?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...djaki a da odis da pospies...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hmmmmmmmmm...zenive se za koristenje, oh, silly me, hihihihiihih...ne sum znael, toa nesho ko prezervativ mu doaga a>, iskoristi i frli...bilo je jednom i nikad vishe...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kakva e ovaa izjava...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pod moralna i materijalna odgovornost, ama ne pod krivichna, posho moralot za zeni e biten i materijalizmot isto ama krivichno ne bi trebalo, osven ako e nekoja "nelegalna"(ispod 18 godina, a josh se nije onadila)... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sega me razocara...
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mnogu ExtraVagantno neli... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mislis deka e ExraVagant...?
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne, prvo baram da mi odgovorite na prasanjeto
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...to, tete...toooooooo..... ...samo taka...
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zadovolen sum od ogovorot.
airilija novito avatar
|
||
s.r. Dzaki |
||
Внеси реплика | страница <1 961962963964965 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |