IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ХРИСТОС ВОСКРЕСНА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 22:59

П.С. Продолжи си со постот,ти можеш до сто и една да постиш.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:00
хахахахаголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:01
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

е тоа утре голема%20насмевка фала ти

Што утре??Јајцата!??Зарем не беше денеска тоа!?

Или утре Наткршување со јајцата...Леле..ако ти се погодет некое тврдо јајце..ке сер потушиш од јадење!!
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:01
голема%20насмевка па не можам се денеска...ја се кршев ама не ми се јаде голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:04

голема%20насмевка па не можам се денеска...ја се кршев ама не ми се јаде голема%20насмевка

А,победи твоето јајце!?
И нели е адетот,тоа што победуват,неговиот сопственик да ги кркат Јајцата!:?
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:07
se krsev so blue denes i pobediv

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:07
изгубив ама му го дадов на татко ми не ми се јадеше ма%20ајде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:11
Те победи вардарецов,блуе!??
П.с.Баерн,попуштии на Блуе другиот пат!

Не бидуват и Баерн ти победи денес и ти!

Не е фер!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:22
не ми ги чапкај Баерн голема%20насмевка А синчето ме победи дека помало му попуштив голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:29

не ми ги чапкај Баерн голема%20насмевка А синчето ме победи дека помало му попуштив голема%20насмевка

Демек,сама си го скрши јајцето,а Твоето синче помисли дека Навистина неговото јајце е појако од твоето...Сепак и јас мислам така!!Дека појако било јајцето на твоето синче!

П.с.Баерн,ептен се јаки!!

Изменето од Halid ibn Velid - 27.Април.2008 во 23:30
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:31
Farbanjeto jajca e paganski obicaj.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:32
Баерн шампиони (ај назад на тема Зидарски ке не гаѓа со камења) голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:32
Originally posted by KGB KGB напиша:

Farbanjeto jajca e paganski obicaj.
тоа само ти моеш да го кажеш губитник
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 23:35
Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

не ми ги чапкај Баерн голема%20насмевка А синчето ме победи дека помало му попуштив голема%20насмевка

Демек,сама си го скрши јајцето,а Твоето синче помисли дека Навистина неговото јајце е појако од твоето...Сепак и јас мислам така!!Дека појако било јајцето на твоето синче!

П.с.Баерн,ептен се јаки!!

P.S. mora sega blue da se vadi so nesto

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,217 секунди.