|
Каква козметика користите во моментот |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leukoplacia,fala za sovetot......ke probam
Pozdrav4e |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUBCHEN...bebeshko mleko za telo,krema za lice i vlazni maramici
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sme veke kaj kozmetikata pomagajte,sakam dobra maskara,nekoja sto ke mi gi napravi trepkite mnogu pogusti,ama takva tesko se naoga.Daj preporacajte mi nekoja dobra,ama pa i da ne e mnogu skapa
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koristam edna na avon,up lifting se vika i mn mi se svigja kako mi gi pravi trepkite pogusti i poizdolzeni!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe i jas koristam edna od avon ama ne e toa sto sakam jas,ne mi gi zgusnuva tolku kako sto sakam jas A taa ne sum ja probala uste,se mislam da ne e ista kako drugava.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од декоративнаат козметика во последно време многу сум задоволна со линијата на DEBORAH, сенките и кармините им се супер.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
RUKICA
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KORISTAM SKORO SE OD LANCOME....ZAKON SE
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам некои позитивни искуства со Гарниерот морам да кажам. Нивеа е мојот бренд за кожа, 1000 пати до сега се покажала најдобра за мене и користам крема на лице, за раце, гелови за туширање, марамици козметички, тоници, крема за очи(оваа посебно си ја сакам.
Имам една супер маска за лице од глина од OLaY. Исто така сум многу задоволна од марамици за чистење лице Simple, ќе продолжам да ги купувам. Порано имам тестирано Биотерм производи многу краток период поради високата цена и навистина се ама прекрасни. Декоративна козметика купувам најразлични марки, но сепак ги прескокнувам рафтовите на Lancome, Dior, Clynol зошто сепак мислам дека се скапи а се уште можам да си дозволам да упувам квалитет и квантитет отколку само врвен квалитет. |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno koristam od avon proizvodi clearskin
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas (epten da mi e gusto nesto) ne kupuvam kremi koi moze da se najdat po raftovi na samoposlugi, znaci isklucivo medicinski, provereni demek so tapija (dermatoloski testirani) kremi za lice zasto imam osetliva koza.
Ili pak, vo najblag slkucaj direktno nabaveni od kozmeticar kako sto do sega ja kupuvav Jansen-ot.
E sega napraviv mala promena, koja pozitivno mi deluva i na dzebot, si zemav CLINIANS so ekstrakt od kalinka, ce vi kazam kako deluva.
Od maski-maska so kal od mrtvo more-zakon, a i glinata na Vitalia, cudo edno e.
Od dekorativa, sjajcinja za usta od Gosh i ponekoj AVON, karmini i senki na Deborah, maskarata na Burzoa, pan stikot na MAX Factor....
Za telo-imam razni gelovi i mleka od Body Shop, no sekogas mu se vracam na Nivea mlekoto za telo ona klasicnoto, so bademovo maslo-ZAKON.
Sto drugo da kazam? Samponi i maski za kosa menjavam.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preparativa: Maskite mi se br 1.
Vitalia, Freeman i Nivea maski za lice ( obicno kajsija, glina, i kal od mrtvo more, i voopsto maski za peeling, hidratacija i revitalizacija), Revlon sprej za kosa. Ponekogas si pravam i prirodni maski za kosa/lice (med, limon, bademovo/maslinovo maslo, caj od kamilica itn. Ima posebna tema za recepti:) anticelulitno sapunce Nivea shamponi, regeneratori, gel za tusiranje Garnier mleko za vadenje sminka Vichy thermal fixe yeux -krema za okolu oci Kosili krema za lice Dove mleko za telo Dekorativa: pan stik Max Faktor, Gosh pudra maskara i lak Bourjois karmin i rumenilo Deborah senki Fior Mar, molivcinja Seventeen..tolku:) Mnogu mi izleze popisov, a se si mislev nemam mnogu kozmetika. |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga se raboti za kozmetika navistina treba da se vnimava sto se stava na koza bidejki se raboti za zdravje. Ako nemas pari za nekoja podobra krema, mijaj si go liceto so voda podobro, otkolku bilo kakva krema ¨od po tezgine¨
Jas lichno ne se grizam mnogu za ova, pa uste sovetu tuka se najdov da delam... ama sepak ponekogas se podzamisluvam sto pravam jas za kozata..
Vo momentov imam:
Maskara: XXL Maybelline. Mnogu dobra mi e... Ima dve chetchinja. Od ednata strana se stava za prodolzuvanje na klepkite pa od drugta strana e maskarata i super rezultat dava...
Krema za lice: NIVEA Visage i Mleko za lice NIVEA Viage. Sto da kazam... evtino i ubavo...
Krema za race: Nivea Q10. Pak evtino i proveren kvalitet... Kako se vpiva... super e...
Senki, rumenilo za obrazi, molivche za usni: Margaret Astor. Nisto posebno... ama dov¡bri se...ama ova molivchevo za usni za nikade mi e...
Lak za nokti i Eye Liner: RIMMEL. Zadovolna sum...
Sjaj za usni: ASTOR. Mnogu ubav sjaj dava... Zadovolna sum
Tecna pudra: L´Oreal. Mnogu dobra pudra... najdobrata sto sum ja kupila nekogas. PREAZDOVOLNA!!!
Изменето од biljana.madrid - 26.Октомври.2008 во 11:59 |
|
Прилепчанка
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
користам масло за тело и обичен крем од Џонсон (ко бебе да сум) ,влажни марамици бекутан ,после Нивеа висаж,и ниве оксиген..ако пишам уште ке ми треба уште еден час
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |