|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 953954955956957 1869> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne mi e doma, be src
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a i nemam sto da rabotam,
u stvari, imam nesto za pisuvanje, ama angarija (bez pari)
bez materijalen stimulans ne mi odi nekako
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...aham....ti zatoa ne druzis....
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeeeeee
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa bozem ne znaes deka ne smeam da mrdnam od zena mi
taa misli deka zenite luduvaat po mene, pa preku telefnska zica ke dodjat ke me zgrapcat
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vi blagodaram stome druzevte
Se najubavo i leka nok
Sreken praznik uste ednash
naredna prozivka vo !2.00
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ke ja sonuvam
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ne ja znam zenati....no sum citala deka e taka i deka i se plasis... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leka nok Djaki
|
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA SKORPIJA E NA HOROSKOP
(dobro napisav: NA horoskop)
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be, bez da ve legnam vas,ne odam jas da legnam
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne me loso s fatite |
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za mene nema potreba da se grizis...ima koj da me legne....
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene isto......
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i eve otidov da si go gusnam fergusonçeto moe
leka nok mili moi
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 953954955956957 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |