![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Автор | ||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa i ti si vo pravo,no na nekoj sto najvise go sakam ne sum se nasla bas koga mu bilo tesko, znaci sum go razocarala i sto e najstrasno nema popravka, docna e ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
edno e da ne si SAKALA da mu pomognesh, drugo e da ne si MOZELA. se se reshava so iskren razgovor. nikoj ne e na polica staven pa koga na nekogo ke mu pritrebash da mozesh vednash da se pojavish na usluga. site si imame svoj zivot. a toj nekoj treba da znae da prosti greshka. |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Не знам точно колку се разочарале од мене (се надевам дека се многу малце), но страшното за мене е тоа што кога ќе дознаам дека некој се разочарал од мене тоа е големо разочарување за мене! А најстрашно нешто е да се разочараш самиот себе! Изменето од james dean - 27.Април.2008 во 16:32 |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
istiot go razocaruvam i odrazocaruvam
tripati na den ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
DENOVIVE NEKOJ MNOGU SE RAZOCARA VO MENE
I IC NE MI E UBAVO ZARADI TOA
![]() I BI SAKALA DA MOZEV POINAKU
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Dobro, aj, ke vi prostam ovoj pat
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Прашајте ги...хахахахаха...или кажете си...колку да знам дека има и такви... ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Pochnuvam da razmisluvam deka voopshto ne mi e bitno
dali nekoj ke se razochara od mene,Sakam da ne sum razosharana od sebe samata,toa e postrashno.. |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Nepismeni moderatori se razocarale vo mene...mammo ne vazi za tebe...
![]() Изменето од zbunet - 29.Април.2008 во 11:52 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Znam de,...jas sum pismena
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Не сум размислувала многу на ова прљашање. Но кога ке погледнам наназад, мајка ми има претрпено доволно ради мене....некои работи по моја вина некои не по моја вина...но сепак верувам дека не лаже кога ке рече дека се гордее со мене,....исто приметувам дека јас сум и миленичка иако нели секој родител си ги сака своите деца подеднакво....изгледа зашто сум помала а и подобро размислувам за некои работи за разлика од сестра ми. Сеа ова испаѓа ко да се фалам ама е вистина.
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
seuste sum vo plus.
povekje gi ima sto mene me razocarale. bi trebalo da se smetam srekjna, neli? |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |