![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do sega nikoj ne se pozalil..
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Има има...некој што сигурно се разочарал во мене...
ама нема храброст тоа да ми го каже.........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Има и такви...зависи што очекувале од мене.
Како што и јас сум се разочарувала од други. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
pa retko toa se desava....normalno,koga togas nekoj mora...ne im odogvara na site se sto ke kazam i napravam!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga nekoja saka brzo da me legne, a ja ne sum lak muskarec
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
10 minuti se mislam,
i jebi ga !!! Ne za kolku se razocarale, ama kolku NE se razocarale i nieden/a da mi tekne!!!!! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na prsti gi brojam tie sto ne se razocarale...mama, tato i bato...od sto mora da me trpat
Изменето од zbunet - 22.Април.2008 во 12:16 |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
od mene nikoj ne se razocaral.zosto sekogas sum mn otvorena i iskrena....
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Site sto se zaljubile vo mene, znaci niedna
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
da ne zboram za toa
mnogu..............odnosno site koi sum gi sakala i me sakale nekogas pred godini se razocarale vo mene
ne nzma i jas od kade da pocnam
roditeli,prijateli....................sve...........................
|
|
![]() |
|
*___****M@r!J@****___* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
hehe
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Prethodno odgovoriv deka nikoj ne se razocaral vo mene.......no ako malku se zamislam i bidam apsolutno iskrena ke odgovoram, da , se razocarale i mnogu mi e zal, ne za mene tuku za niv, tie sto sum gi povredila....mnogu mi e zal
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
rushka ne treba da ti e zal, treba da gi ispolnuvash scoite zelbi a ne tugjite, ne mozes da ziveesh spored nivnite zelbi
![]() Изменето од IQ - 27.Април.2008 во 01:59 |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |