![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 948949950951952 1869> |
Автор | ||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...baba-Mega Star...:)
...glaven sponzor- mesara MEGA-Skopje... ![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...hahahahhahha....aj sega...napredna si ti....malku zaostanuvas... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од marija1000 - 27.Април.2008 во 02:16 |
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
ke ispijam mlaka voda so sol, i ke me tera na povrakanje
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
moira, aj da se dogovorime ko mazhi
da prestaneme so citiranjeto
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
....ke se najde...sigurna sum...ke nadomestis za dva dena....ubrzan k*rs... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
najmnogu do dva citata:
komentar, replika i kontrareplika
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
redno e naj stariot da si odi prv...zatoa ke ev pozdravam...ostajte so zdravje...Djaki tebe specijalen pozdrav...samo sto pesna ne ti pustam...kasno...ke go razbudam Sam...a i nema potreba od "visl"..taka da spij si mirno
![]() ciao ![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
|||
....eve maski odgovor od mene...i jas sum za...dogovoreno...... ![]() |
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
|||
ciao pocituvana gospogjo (hanumo)
Dzaki te pocituva (narodski receno, Dzaki te saka)
Gjumin e embel
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
...sweet dreams granny...pardon, profesorke...gusni go Sam...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||
leka nok Teteee
![]() ![]() ![]() |
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
![]() |
||||
|||
flm Djaki
![]() obavezno Moira...koj ako ne Sam..i u dobro i u prekrasno ![]() ciao... |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 948949950951952 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |