|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 948949950951952 1869> |
Автор | ||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...baba-Mega Star...:)
...glaven sponzor- mesara MEGA-Skopje... |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...hahahahhahha....aj sega...napredna si ti....malku zaostanuvas... ...no so dobar profesor brzo ke nadomestis... |
||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
......pa toa mi treba ...dobar profesor ,da nadomestime
Изменето од marija1000 - 27.Април.2008 во 02:16 |
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ke ispijam mlaka voda so sol, i ke me tera na povrakanje
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
moira, aj da se dogovorime ko mazhi
da prestaneme so citiranjeto
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....ke se najde...sigurna sum...ke nadomestis za dva dena....ubrzan k*rs.......na ist takov i jas odev... |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
najmnogu do dva citata:
komentar, replika i kontrareplika
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
redno e naj stariot da si odi prv...zatoa ke ev pozdravam...ostajte so zdravje...Djaki tebe specijalen pozdrav...samo sto pesna ne ti pustam...kasno...ke go razbudam Sam...a i nema potreba od "visl"..taka da spij si mirno
ciao |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....eve maski odgovor od mene...i jas sum za...dogovoreno...... |
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ciao pocituvana gospogjo (hanumo)
Dzaki te pocituva (narodski receno, Dzaki te saka)
Gjumin e embel
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...sweet dreams granny...pardon, profesorke...gusni go Sam...
|
||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
leka nok Teteee
|
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
flm Djaki
obavezno Moira...koj ako ne Sam..i u dobro i u prekrasno ciao... |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 948949950951952 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |