|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 935936937938939 1869> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...eve me djaki...
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok nema da te teram
imam koza, nea ...
izvini pak
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...profesorke....pak gi zaboravivte naocarite....?
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dzaki site ve saka, i site ve cuvstvuva
Dzaki ima cuvstvitelen oset za emotivna senzibilnost...
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a da vi kazam nesto iskreno
najgolemi fraerki na forumov, ste ti i granny
ne vikaat dzabe stara koka dobra juha
iskustvo si e iskustvo
jas onaka na pamet, pretpostavuvam deka si postara od mene
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.......so koe çulo. ....sestoto ili sedmoto
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...wow....znaci sega ke ne saka kako sto sakaat dvajca....
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehe, koga ne mu e gestapo nad glava na Dzaki, sé znae, sé moze i sé umee.
Moira da ti turim jedno pitanje?
Kakose pisuva é koga pisuavas so makedonska poddrska (ozbilno prasuvam)
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be kakvo çulo, iç n mi çue |
|||
s.r. Dzaki |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 935936937938939 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |