|
КАКВО ДОБРО ДЕЛО БИ МОЖЕЛЕ ДА НАПРАВИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да дадам отказ од работа и да идам у хуманитарци. Често размислувам за ова, иако имам супер работа која многу си ја сакам. Но, понекогаш кога ќе се сетам на некои беспомошни луѓе, сакам се да сторам само за да им помогнам. Најискрено. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ДА ВЕ ОСТАВАМ НА МИРА!!!!!....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da organiziram preku Parketi a i sama (nekako) hum akcii.
|
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувај, нема потреба да дадеш отказ од работа за да одиш во хуманитарци. Простор за правење добри, волонтерски дела има секаде околу нас. Само отвори ги очите. Сети се на зборовите на мајка Тереза, каде не повикува да не очекуваме да направиме некое грандиозно големо дело, но постојано да правиме “мали“ добри дела. Ниедно добро дело не е мало, тоа ќе биде големо за оној за кого ќе го направиш. Но мотивот е најважен, Љубовта и Алтрузимот.
Само напред
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marice, ti ma ne si vo crkva????????
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kaj si ma ljutke edna, aj eve ti edna ...i edno izvinuenje za moite zboroi, ali posho ne te znam lichno ne bi trebalo da te vrega toa, kako i da e, bolje e da ne mi replicirash mnogu mnogu kontra... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Црквата ја чинат луѓето а не обредите, зар оставам јас ваква црква како оваа наречена ИДИВИДИ? Па вие сте мојата црква....
П.С. Утре ќе “тркнам“ до некоја богослужба
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oooooooo..........look who's back.....
uf...da ne ti repliciram?????
uf...ne mnogu, mnogu kontra?????
uf...ama mene taka mi e najinteresno
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗОШТО ВО ЦРКВА НА БОГОСЛУЖБА? ЌЕ СЕ НАЈДЕ НЕКОЈ СВЕШТЕНИК И НА ФОРУМОВ...ПА НИЕ СМЕ ДРЖАВА ВО МАЛО... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тоа што викаш Мајсторче, па овде навистина имаме се
Затоа не мрдам од столов, трет по ред за неколку месеци
|
||
|
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne velam deka e nekoe golemo dobro delo no mi e ubavo na dusata.so godini nanazad za veligden si nosam vapcani jajca za site vo domot za stari lica majka tereza vo zlokukani pa taka i vcera sabajle za vreme na pojadokot si gi posetiv moite prijateli od domot/drugi godini odam na pladne za vreme na rucekot/ malku se druzevme,tie srekni ,jas srekna ,site 100 -tina babi, dedovci, tuka i vrabotenite site nasmeani si cestitavme a posle se znae vo crkva pa doma na semeen rucek.
ja koristam prilikava DA VI CESTITAM VELIGDEN- HRISTOS VOSKRESNA -DA STE MI ZIVI I ZDRAVI I VESELI NA NASIOT FORUM! |
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoja cest super babicka
Cestit Veligden i tebe i na tvojata familija! Jas ne se cuvstvuvam seuste dostojna za da napisam nesto na ovaa tema se nadevam deka naskoro ke ima i moj post! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so samiot gest sto mi cestitas Veligden me izraduva i napravi dobro delo mila moja kon mene iako ne ocekuvav vo ovie "sitni saati" da primam cestitka iako gi imase mnogu ovie dva dena.fala ti sonce! |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |