|
Раѓање љубов... |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
Слатка_оххх
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Април.2008 во 13:39 |
||
Раѓање љубов помеѓу роднини...(пример брачеди...2,3.итн)
Што мислите за тоа?Болно ли е или сосема нормално? Изменето од Слатка_оххх - 26.Април.2008 во 13:39 |
|||
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nenormalno e
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nekoj toa go vikaat incest (chinot)
normalno deka ne e normalno,no.. nazalost i velat ljubovta nemala granici.. |
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слатка, ај те молам немој да се заебаваш! Од 6 и кусур милијарди луѓе на планетава ти најде да прашуваш за 2-ри и 3-ти братучеди. Ај земи си еден лист и пенкало и нацртај го семејното стебло па ќе сватиш колку ти се тие всушност блиски. Медицината дозволува склучување на бракови после 3-тото колено (што значи од 4-то па нагоре). Значи освен моралните пречки, постојат и реални генетски опасности. Е сега, се разбира, ти во овој случај не прашуваш за правење деца, туку за обични симпатии и љубов, меѓутоа како што знаеш - љубовта не познава граници и никогаш не можеш да знаеш што може подоцна да произлезе од тоа. Затоа, ако се наоѓаш во таква ситуација, ти советувам, на време да си расчистиш, прво во мислите, а потоа и да се поставиш така (или да се оддалечиш), за да не оставиш простор за понатамошно развивање на таквиот вид на блискост. Се надевам дека се разбираме! |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Болна и ненормална работа а со тоа и недозволива бидејќи е ИНЦЕСТ. Последиците се потенцијално катастрофални. Иако во некои култури !!!е сосема нормално...па и брак меѓу први, а не втори и трети брачеди |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izvinete me, otidov da povratam!
dali bilo normalno??????? |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bljak.....
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Слатка_оххх
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izvinte... pogresno da ne se svatime, cisto me interesirase sto mislite... ne deka jas imam problem so toa, imam slusnato za takvi raboti
|
|||
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дефинитивно не е здрава и нормална работа.
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Glupa tema za koja postoi samo eden odgovor...treba i ja da kazam deka e nenormalno ? Da ne ima na broj...daj brisi vodenicare vakvi glupavi temi
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сме се разбрале или... не разбирам што те чуди. Моето мислење е дека сето тоа не е нормално, да разјаснам само |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |