![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 242> |
Автор | ||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ZNACI PRVO SLOVO NA GOSPODA KON COVEK
VREZAN DEMEK NA KAMENJATA NEMA MOZEBI SE KRSIJA ![]() A SEPAK TREBAL DA MU DADE TITANIUMSKI PLOCI KJE MI ZATNEVTE USTATA SO NIV A VAKA IMATE DA IZMISLUVATE SUPER ODGOVORI |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
![]() |
||||||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|||||
hahahaahahahhahah
bravo za halid a ti pretpostavuvam si primer deka ima i greski vo evolucijata....... :( |
||||||
end off days 15...14...13....
|
||||||
![]() |
||||||
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
|||||
postojat mnogu raboti na ovoj svet koi ne mu e dozvoleno ili od xx pricini covekot ne gi znae, a bog e onoj koj se znae pa taka ovie dva zborovi se sekogas tocni, sto znaci nie sme vo pravo...
no ova prasanje e navistina edno od tia prasanja... ovie prasanja se veke mnogu pati postaveni zaedno so prasanjeta kde se indziot, zeburot i tevratot bidejki desette bozji zapovedi se del od edna od ovie knigi.... |
||||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||||
![]() |
||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||||
OK NO PAZI- KJE TE SRETNAM NA TEMA ZA MUSLIMANSTVOTO A ZA VREGJANJE,,, DA PRVI STE PRODOLZETE ,,,,,DA UZIVAM VO VASITE NAVREDI ![]() |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
![]() |
||||||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|||||
Хехехе,некои велат дека сега биле снимени на ЦД,оти времето на плочите одамна им поминало. ![]() |
||||||
![]() |
||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||||
Воен херој ееееј! Готово сега сите сме атеисти...Анакин не убеди! Ајде Христијани, Омер и ти со нас.сите атеисти..
![]() |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
NE MESAJ 10 BOZJI ZAPOVEDI SE VREZANI OD SAMIOT GOSPOD NA KAMENI PLOCI SO TUKA , MESAS I ZAMAGLUVAS RABOTI |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
|||||
[/QUOTE]SAKATE DA KAZETE DEKANEPOSTOJAT KAMENJA SO 10 BOZJI ZAPOVEDI???GI NEMA???? ![]() ne anakine.... so sigurnost se znae deka postoele.. no dali kamenite ploci i den denes se citavi, kade se, toa barem za sega tanja.... |
||||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
PO STUPIDEN POST RETKO SE SREKJAVA NA FORUMOV ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Fantastic Lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
|||||
se zamisliv,,,se zamisliv,,,shto prashanje da postavam za ti da se nasmeesh,,,no nikako da najdam... znaesh zoshto??? zashto ti si samo materija,,,,u have no spirit.,..(neli e taka spored vas..).. ![]() |
||||||
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
||||||
![]() |
||||||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ne anakine.... so sigurnost se znae deka postoele.. no dali kamenite ploci i den denes se citavi, kade se, toa barem za sega tanja.... [/QUOTE] OK STIGAME DO NESTO ZNACI POSTOELE A NE SE ZNAE KADE SE OPAAAAAAAAA MOZEBI AKO MI SE PRIKLUCI USTE NEKOJ KJE GI OTKRIEME |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||||
не му замерувајте..денес нешто ептен му е досадно...ајде луге смирете се Блупреер ве
![]() |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ODI SETAJ IMAM JAS DUH I POGOLEM O TVOJOV |
||||||
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |