|
Колку поглавја од к*ранот знаете на памет |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | ||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алмахди - и тебе ќе те прашам - дали е за тебе навредливо кога се дава цитат од к*ранот?!
Тоа што не бил граматички најправилен - тоа, извинете, ама не е наша грешка... сепак - к*ранот преведен од Џило е единствен достапен на Македонски... Омер, не е проблемот во мене, проблемот е што се фрли на Марија ни крива ни должна и ја окарактеризира со доста непријатни кфалификации... затоа реагирав. |
||
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahhahah
ok nema poveke da zboruvam za srceto.......ili za negovoto obrezuvanje..... :)))))))))))))))))) |
||
end off days 15...14...13....
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред - ова зборува доволно за тебе и за твоите намери пред се... |
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАЗАД НА ТЕМА!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога гледам вакви коментари неможам а да не речам: Боже, фала ти за Твојата објава и што сум христијанка....
Фала и на тебе Алмахди што ме правиш уште посвесна за тој факт |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што научивме денес ново......
Јас од сабајле си се препуштив на илахиите од Јусуф Ислам (Кејт Стивенс).... Но предност на к*ранот. Сурата зилзал има оди добро. Да средам некои домашни работи, и се фрлам на учење. Селам |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми се допаѓа генерализирањето. |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме загрижува мене Македонскиот јазик воопшто, не ме загрижува мене воопшто во случајов дали е точно граматички преведен или не е точно граматички преведен, дали е Македонски или е некој диалект на некој друг јазик, тоа ич не ми е гајле. За мене е задоволство, милина, убавина кога се дава цитат од к*ранот, за мене е многу убаво кога ги читам Божјите зборови, прекрасно чувство. Само, да ти кажам тебе и на сите други, ЈАС ги знам луѓето КОЈ каков цитат употребува, и КОЈ за каде и на каков начин употребува цитат од к*ранот. |
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алмахди, убаво што ги знаеш луѓето, но истотака знаеш дека за лични закани по Лична Порака се добива бан од една недела. Па - се гледаме следната недела со тебе.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога мене не ми се допаѓа нешто-јас се оградувам од некого.... А јас не генерализирав, само кажав дека сум благодарна на Бог за тоа што сум. Ни повеќе ни помалку, нели Ајша? |
||
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум при крај со сурата КИЈАМЕ,уште некој ајет и ИншАллах ќе ја завршам.
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znachi,Almahdi dobi ban!?? P.s.Zidarski,me interesirat,kade toa pravilo go Pisuvat!? Koga jas se zaclenuvav,nikade ne sretnav takvo pravilo!! Ili mozebi,sega e staveno toa pravilo..Ili Izmisleno od samite Moderatori!! Ke moze,,za Odgovor??Sekako dokolku imate slobodno vreme!! |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Врати се 5-6 страни наназад и ќе видиш дека некои однесувања и обраќања се навистина недолични за ад најдат место на овој форум...
Лични квалификации на пример.... |
||
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу одамна уште го поставивме како правило на форумот, и пишавме јавно за тоа, откако почнаа многу луѓе да добиваат лични закани по ЛП. Тоа нема да го толерирам, ни кон мене, ни кон било кој друг!
Халид - никогаш не сум банирал некого без причина, да не си го расипуваме денот... |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |