IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Тенки усни......!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тенки усни......!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 12:34
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

биди си задоволна и со мали усни,.... среќа кога веќе прашуваш,.... знам дека има едни сјаеви,..... што го зголемуваат волуменот,..... еднаш ставив,..... и како пецкање има на почетокот,.... а отпосле устата станува некако како пополна,..... трепкање поскапи се од другите сјаеви,.... барем така мислам,... збунетост прашај си во продавница,.... голема%20насмевка

ima takvi od avon so efekt na peckanje,gi imam probano,ama vo pravo si,bidi si zadovolen so toa sto go imas!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 12:27
биди си задоволна и со мали усни,.... среќа

кога веќе прашуваш,.... знам дека има едни сјаеви,..... што го зголемуваат волуменот,..... еднаш ставив,..... и како пецкање има на почетокот,.... а отпосле устата станува некако како пополна,..... трепкање поскапи се од другите сјаеви,.... барем така мислам,... збунетост прашај си во продавница,.... голема%20насмевка
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 12:27
slabo,mene bar ne mi uspealo,so se sum probala ama dzabe,uste silikoni da stavam,samo toa ne sum probala
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Andrea_Gail Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Март.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andrea_Gail Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 10:53
Soveti za vizuelno zgolemuvanje na usnite,kako ste uspeale da gi istaknite malite i tenki usni,posebni ocrtuvaci,sr-va za volumen ili slicno........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.