![]() |
|
Провокативно или скромно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas ne sakam provokativno.......poskromno mi e pokomotno! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nemora da znachi deka samo provokativnata obleka e provokativna.
Ponekogash i skromnata moze da e provokativna,a toa zavisi od toj shto ja nosi.Znachi-ne e vazna oblekata tuku licnosta. |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Se slozuvam so vas,nema nisto poubavo od skromnosta
![]() ![]() Изменето од anastea - 10.Декември.2008 во 21:22 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
so nikita hmm.definitivno nekoj od moite dolgi fustani
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
OBAVEZNO I TOA JAS KE JA SPREMAM ![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Skromno, vazno da e cisto i svezo.
A, toa samo po sebe e provokativno. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
skromno
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Зависи како се чувствувам во моментот и за каде се облекувам.
Секогаш имам некоја “провокативна“ нишка, макар да е и до грло закопчано ![]() Под провокативно не подразбирам вулгарно и нападно облекување, со кич и невкус! Провокативноста или “она нешто“ што мами поглед е во начинот на носење и во личноста, не толку во облеката ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Se slozuvam so Anastea,bash ubavo objasnila....!
Nachinot na koj edna zena znae da ja nosi oblekata,moze da bide sam po sebe provokativen. Mala i odmerena doza na provokativna nishka,nikogash ne e na odmet! |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
toa sto e na mene da stoi a sega
dali ke bide skromno ili provokatvno hmmm ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
скромноста е доблест, а сега некако многу ретко гледам скромно облечени луѓе - тоа пред се важи за жените - ама во секој случај, нешто што за некого е скромно, за друг може да биде провокативно - се зависи од личноста и вкусот...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
провокативноскромно.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |