|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 137> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........so baram ja ovde
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grdotija gnasna se mota niz prostori kade nema pravo ni da dise od samiot vozduh koj daleku podragocen od nea samata...bolno i poremeteno stvorenje koj nema nikakov zivot so koj bi mozela da se pofali...samo beda, jad i bezvredie...ni na najgolemiot dusman ne bi mu posakal da e na nejzino mesto..."Svetot na maloumieto i debilnosta "...nikogas ne bi i obrnal vnimanie na takvo pakosno i odvratno stvorenje...siguren sum deka i taka izgleda kako i se odnesuva...normalni luge na nejzino mesto vrsat samoubistvo poradi cuvstvata...no ovaa prazna skolka e nesto nepresmetlivo...a mene, sekogas mi bila odvratna do samite granici na podnoslivosta i nikogas nema da se izmeni toj fakt, a jas ne sum bilo koj za da ne ja pogodi, ma kolku toj debil se prepraval deka ne ja tangira moeto mislenje...
Изменето од zbunet - 21.Април.2008 во 08:46 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prvo ke te ... na bajacka coek da se pretplati treba od uplav.... si znaeme neli za kogo e
Изменето од blueprayer - 21.Април.2008 во 11:12 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tanja bese ?...a da...Alchajmer pocna cesto da me posetuva...i divata svinja me nervira sto hara niz moevo mesto...imam puska da ja ustrelam i znam deka nikoj nema da ja zali...tuku pusti psihopati...kazi kako si ?...znam samo deka mi kaza posledno, deka srekata ti se nadzira...milo mi e, odamna ti velev deka nemam vrska so srekata, ja plasam i ona bega navistina brgu koga ke me vidi...odamna te nemam videno i slusnato i vednas zabelezuvam nov sjaj vo tvoite oci, svezina strui od tebe, kolku ti godi koga ne sum vo tvoja blizina, navistina si prekrasna, treba da ja cenis pricinata sto te pravi vakva...daj mu go toa sto zasluzuva, se gleda deka zasluzil...
Koj, jas ?...pfff...istiot serko ko i obicno...maltretiram naokolu i koga ke mi padne zal gi otkacuvam za nivno dobro...voobicaena sema...ne ne, nemam namera da sotram nekoja, a toa bi bilo dokolku bi ja zadrzal podolgo i ja zapoznaam so moite demoni...da, da, seuste gi imam, baska sve se nabile so muskuli i ne mozam da gi sopram...znam, istite sti gi imase Brus Li i sto go poebaa, neli na filmot se tepase so negovite demoni, ama jadese kutek kao magare...e pa isto... Batali me mene...takov sum roden...ne moze da mu porasne raka na nekoj sto se rodil bez nea...daj da te izgledam...navistina si prekrasna...prezgodna...seks ?...da, mi ide takva misla...no ne mozam toa da mu go storam na toj sto znae da te saka...toa e razlikata...i jas te sakam, no nikogas ne sum znael da sakam...so takvi se druzev...nemase od kade da naucam... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Velis Tanja, deka se e vo red dur sum tuka, velis deka nedostatocen sum koga sekojdnevnite obvrski ke nateznat i deka togas ti trebaat moite usni ili bar moite zborovi...premnogu zborovi se malku, pravite zborovi gi nema...inspiracija se gubi zosto imam samo dve - tri karti vo rakavot, a ostatokot se eftini i providni blefovi...velis deka vo mene ima uste sila...no ne, se trosam i ronam
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мислиш за брак женско 18 год машко 30?
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brak od interes
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а брак женско 27 а машко 54 год????
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не дека блу пиша таков пример него навистина има
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I patologijata e od obimen karakter
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеја дека нема да сакам да им одам на свадба и намерно ме ставија во списокот за по невестата....патем и не сум со моите на маса туку „кај младите“....не ме интересира...сакам со татко ми на маса за да можеме заедно да пиеме и да пееме патриотски песни ако веке морам да одам!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |