|
Колку поглавја од к*ранот знаете на памет |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | ||
Noor4ever
Група Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdov nesto za toa sto me prasa kade sakas da ti go postiram,na LP ili? |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Almahdi, те опоменувам заради тонот со кој се обраќаш. Прашањето на Марија беше на место и мора да разберете дека не секогаш знаеме детална информација за исламот, понекогаш мора да прашаме, а ако прашањето не е поставено адекватно, доволно е со културен тон да не посоветувате како е правилно! Ова инаку - го сметам за лична навреда, изнесена во форумот! И престани со непотребни кавги - две страници веќе само објаснувања и расправии.
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зидарски ова ќе го санкционираш или да си превземам јас соодветна мерка? |
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да видиш кој коментира на тема, така би било подобро! Темата е за к*ранот, таа пишува за хадиси. Обрати се и до нејзе, не само до мене! |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас научив еден ајет денес. Од сурата „Зилзал“ малку ми е потешка за учење. Но една сестра која е хафиска, толку прекрасно ја учеше вчера на една седенка, што денес ме поттикна да ја научам. И почнав, кога ќе завршам незнам.... Сепак бладарна сум му на Бога што ми дал разум да можам да го читам Неговиот Говор. Која благодет е к*ранот! машаАллах |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е баш тоа е лесно, зилзалеха . .. :) се повторуваат зборчињата
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има ли модератор овде за да го исчисти ѓубрево?
|
||
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Модераторот мене ми се обраќа, сум ја навредувал на Мариа! Бог да чува, а Мариа отиде надвор од тема со хадисите. |
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најтешки Сури за учење се токму оние во кои се повторуваат одредени зборови. |
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Za kolku hadisi samite ste kazhale deka ne se tochni,prenesuvachot ne e kompetenten za takvo prenesuvanje i celi tevziri sme vodele okolu nekoi hadisi za na kraj da dojdeme do zaednichka tochka deka postojat* slabi i jaki hadishi *koi ednite se verodostojni kako takvi a drugite izmisleni prikazni~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Треба да му се обрати и на тој со цилиндерот,кој цело време е оф топик.Ама изгледа тоа му одговара,па си молчи,чека некој од нас да киксне и да го банира.Ќе му дојде и на модераторот денот,никој не останал па нема ни тој,т.е. ничија не горела до взори. |
||
Noor4ever
Група Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vlad gledas deka temata ne e za hadisi daj prestani veke so provokacii, Ako sakas da doznaes nesto poveke za hadisite otvori nova tema i tamu ke dobies odgovor na site tvoi prasanja vo vrska so hadisite Mislam deka i dvete strani ke bidat zadovolni |
||
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа може, ги мешаш . . . како сурата кул ја еју хел кафирун, ла еабуду ма теабудун . . ве ла ентум абидуне ма еабуд :) и тн и тн, ова ми беше за ронка потешко од другите. |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |