|
2012 |
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Автор | ||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A deka ke mislam ke promenam nesto? Kako za site taka i za mene...
|
||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se zavisi koja igra sakate da ja igrate. Ako sakate da ja igrate "The Survival Game", togas poveke ti odgovara predviduvanjeto deka svetot ke go pogodi katastrofa i ke ima golemi posledici i zrtvi. Ako poveke sakate da ja igrate igrata na "The Galactic Wave Of Consciousness", poveke vi odgovara deka ke vlezeme vo poseben oblak od svetlina koj ke ne odnese na povisoko nivo vo evolutivniot razvoj (t.e. sprema Maite vo 6-tiot svet. Tie velat deka ovoj (nasiov) svet zavrsil 1987 godina i deka sega se naogjame vo nekoj period koga 6-tiot svet se gradi. Edinstvena pricina zosto ne mozeme da go vidime e zatoa sto se naogja na povisoka frekvencija od nasata 3 dimenzionalna realnost a nie ne sme multidimenzionalni sustestva. Inaku kalendarot na Maite zavrsuva vo 2012 zatoa sto potoa, nema da postoi vreme vakvo kako sto go znaeme, konceptot za vreme ke se promeni). Ako imate zamerki za informaciite koi gi prezentirav, imajte vo predvid deka jas ja igram igrata na galaktickiot bran na svesnost, a ne igrata na opstanok. Za toa deka se e igra, nekoj drug pat.
|
||||
и то...
|
||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Moze, grad ako paga letovo, ke ne stepa ako sme na otvoreno!!! A koj znae mozei vo 2012 grad da paga!! |
||||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mislev deka po 2012 doaga 2013, am veke ne sum siguren!!!
HMMm!! 2012??? 2+0+1+2=5 Hmmm!!! 2*0+1^2=1 HMMM!!!! 2^0+1*2=2 Hmmm!!! 512!!! Ne, 215 Ne!!! Ne, ne, sigurno ima nesto za 2012 godina, ama ke najdam, pa sto saka neka bide !!!! Изменето од којсумјас - 15.Април.2008 во 12:07 |
||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Го гледаше ли клипчето со метеорот???!!! Што ако беше малку поголем, односно да беше некој астероид??? Ништо не е исклучено никогаш - знаеш ти тоа од квантна механика - само што шансите за тоа се минимални, па така и јас повеќе верувам у град на лето, него ли у нешто друго!!! |
||||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
James, u pravo si!!!! Am pak me maci ova!!! Ke paga grad vo 2012 ili ne!!! |
||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уф ! Па тоа е многу потешко прашање!!! Кој да знае дали ќе паѓа град! Тука више не е квантна механика у прашање, него Теоријата на хаосот и Ефектот на пеперутката ! Изменето од james dean - 16.Април.2008 во 17:51 |
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lele, lele...
Aj jas da pocnam zimnica da si spremam da imam vo rezerva za ne daj Boze...
|
||||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako spremas zimnica ke ti treba hrana i voda za 5 godini minimum.
|
||||
и то...
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ke si spremam, ke si spremam, se si biva...
|
||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vikaat taa godina nie vo Evropa....
|
||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da de,...posle albanija ,...i jas taka ,..chuv!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
za 5 godini ... hmmm... ne sakam sonovite da vi gi rasipam... aj se predomisliv, ke si kutam...
|
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sega kazuvaat za ova na "na rubu znanosti".
spored nekoj kalendar na Maite, vo 2012 ke ima PROMENA NA SVESTA na lugjeto,evolucija na chovekovata svest, za takov kraj vsuhnost se raboti. |
||||
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |