|
КОМУ ДА КЛАЊАМЕ? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ко вам се обрати прије него што назове селам-немојте му одговорити.
(Хадис 1586) Но бидејќи јас сум христијанска душа, ќе те поздравам прва и ќе ти кажам-аватарот е само ново, празнично руво.... |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аиша - а кога ќе му се обратиш на некого со зборовите - ограничен уму, како очекуваш да ти врати?! Ако го опоменам него за неговото обраќање, треба и тебе за твоето... Затоа милион пати веќе имам речено - внимавајте во односот со другите членови, за да имате после лице да барате санкции за недоличното однесување на другите! |
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Алејкуму селам! Амин брате на довите. Јас од секогаш сум го сакала петок...порано заради викнедот што престојува, а сега поради ЏУМА НАМАЗ. И јас бев денеска на џума, и денот ми е прекрасен. Толку муслимани на едно место во една од најголемите џамии во Ск. (Султан Мурат џамија - саат кула)и чувството кога паѓаш ничкум пред Твојот СОздател, и знаеш дека во тој момент истот го прават илјада верници, сите покорно и искрено го спуштаат својото навеличенствен дел (главата) пред Возвишениот Аллах. Најголем чин на покорност.... Ех а убавините после џума. Валлахи намазот во џемат си има свои предности. Некако сите сестри после намаза ги чувствуваш поблиски, како да ја чувствуваш Аллаховата милост врз верничките срца. Благодарна сум му на Бога, што ме упати на Вистинскиот пат.....И навистина сум горда што сум дел од уметот на Мухмаммед, нека е Божји мир над него![SIZE] |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i premnogu provokativno prasanje za razgovor ... od prosta pricina sto ne klanjaat site ... samo edni .. a drugi se molat ....
|
|||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти Змејко?.....ти си некоја трета група нели? |
|||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ... spored nekoi kriteriumi , ti si tretata grupa .. ili klasa ? turisticka |
|||
Noor4ever
Група Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
daj be ti zemjo prestani vise so tie tvoi bajati komentari veke ednas, ne si interesen, ako ne ti se cita togas gitlla ne provociraj |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zmejko komentarot ti e bas na mesto i ne gi slusaj ovie hahahaha |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Змејко и Темплариус - повнимателно малку!
Изменето од zidarski - 26.Април.2008 во 01:57 |
|||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мирослава - една од најдолните работи е кога некој од една вера, се прави дека е од друга, за да постигне некои цели тука на форумот... прво е смешно, второ е непријатно... А ако продолжиш со употреба на такви изрази, ќе добиеш опомена!
Престанете сите со непотребни дискуси и НАЗАД НА ТЕМА! |
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас Мирослава втор пат ја читам на форумот, и многу невкусно од твоја страна што не реагираше на првиот пост на Влад. Ај можеби јас самата го барав, но Мирослава ништо му нема речено, и не е долично од наша страна да навредуваме некого, посебно кога истиот не не наврдил или кога воопшто не е на форумов.
И нема потреба да ги бришеш моите постови. Како што нема потреба да има сомнеж дека мирослава е муслиманка или сл. изјави кои имаат за цел, да наметнат слика дека користиме и христијански никови за да пишуваме на форумот. Не се срамам да ја кажам виситината, и за неа не ми се потребни туѓи никови, имам доблест и знење да пишувам под никот Аиша. Поздрав до тебе зидарски, немам намера да се расправам посебно денес, сепак сте во празнична атмосфера. Велигден е еднаш годишно |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sellam Sestro!!
I tebe ti gi brisat postovite!!?? I mene istoto mi se slucuvat! Ne znbam so e rabota!1 Mozebi zatoa sto se vikam Halid ibn Velid.. Sigurno!!! Sellam!! Изменето од Halid ibn Velid - 26.Април.2008 во 17:31 |
|||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ги избришав само твоите постови, туку сите кои не беа на тема... А за Мирослава, сигурно си имам причини што сум го пишал тоа што го пишав...
|
|||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сите постови што не се на тема ќе ги бришам порано или подоцна... овде темата е Кому да клањаме? - Како твојов последен пост влегува во таа тема?!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |