|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 242> |
Автор | ||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве ви една Агностик,,,,јас,,,
не ми е јасно како некои можат да тврдат со сигурност дека Бог постои,,,,други со сигурност дека Бог не постои??? |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не навредувам,јас само ве повикувам со името кое вие самите си го одбравте за себе,а тука има разлика. Значи моите зборови не се мои,туку ваши,и затоа нема никаква навреда. П.С. Би ви дал предлог на Атеистите да си направите статуа од МАЈМУНЧЕТО АЛИС,за да си се потсетувате на вашето потекло. IN GOD WE TRUST. |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакине - погрешно си ме разбрал. Јас сум религиозен, Христијанин, православен. Но не сметам дека мојата вера се заснова на догми! Јас не верувам во Него, затоа што така пишува некаде или затоа што така ми е кажано - верувам во него, затоа што јас сум го спознал... Го почитувам православниот систем на верување и сум го одбрал како начин на кој и јас ќе го почитувам. Но во тоа нема никаква догма. Догмите се наметнати од квази-свештенство кое недоволно верува во тоа што го проповеда. И пред да го коментираш ова - ќе ти кажам само дека не се сите такви!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOZE DA BATALIME HIENI I KROKODILI
TOA MOZE , MOZE I DENESNITE MAJMUNI NO MAJMUNI MOI PRETCI NEMOZAM DA GI BATALUVAM BASKA I TIE VEKJE NEPOSTOJAT TOA SME NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за се си има докази и факти. и разгледај малце по темите да не се повторуваме...знаејки која провокаторка си во политика .... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sprotistaveni stavovi .... samo sto nekoj mnogu tragicno i premnogu emotivno reagira
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СМИРЕТЕ ЈА МАЛКУ ДИСКУСИЈАТА СИТЕ!!!
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i tuka politika nema mesanje
|
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zboruvaj vo ednina Vrati se 3 strani ponazad i vidi sto pisuvas od vozbuda i inat,ne sakam narodot da ti se smee. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE ZBORUVAM POVEKJE KAKOV BI TI BIL VERNIK AKO NE BI JA BRANEL RELIGIJATA NO SI RELIGIOZEN DOGMATICAR SI NEPOSTOI NIEDNA RELIGIJA KOJA NE E ZATRUENA SO DOGMI BEZ NIV NEMOZE DA SE UPRAVUVA SO MASITE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас се извинувам Зидарски. И ајде дечки немојте да се карате. Секој со своето мислење и верување..разговарајте човечки...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE SAKAL NE SAKAL TI SI MAJMUN SO TOA dnk HAHAHAHAHHA |
||
|
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za dokaz Muhammed s.a.w.s mesecinata ja podelil so prst,,, Ebu Leheb ne veruval,velel deka e Sihr.
Isa a.s ozivel covek,evreinot ne veruval... os maka bradata sopstvena so race si ja kubal.... Anakin rece "majmun sum" samo za inat. |
||
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj ima pravo na svoe mislenje i stav ... pogresno e da se nametnuvaat stavovi pa duri i po cena na navreda .... za ednite bog postoi a za drugi ne ... ostanuva prasanjeto koj kogo sozdal ?
Изменето од zmejko_zmejko - 25.Април.2008 во 21:12 |
||
Внеси реплика | страница <1 5657585960 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |