IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 137>
Автор
Порака
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 09:46
....изненадување......so baram ja ovdeзбунетостплазењеголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 10:00
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 10:01
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 08:41
Grdotija gnasna se mota niz prostori kade nema pravo ni da dise od samiot vozduh koj daleku podragocen od nea samata...bolno i poremeteno stvorenje koj nema nikakov zivot so koj bi mozela da se pofali...samo beda, jad i bezvredie...ni na najgolemiot dusman ne bi mu posakal da e na nejzino mesto..."Svetot na maloumieto i debilnosta "...nikogas ne bi i obrnal vnimanie na takvo pakosno i odvratno stvorenje...siguren sum deka i taka izgleda kako i se odnesuva...normalni luge na nejzino mesto vrsat samoubistvo poradi cuvstvata...no ovaa prazna skolka e nesto nepresmetlivo...a mene, sekogas mi bila odvratna do samite granici na podnoslivosta i nikogas nema da se izmeni toj fakt, a jas ne sum bilo koj za da ne ja pogodi, ma kolku toj debil se prepraval deka ne ja tangira moeto mislenje...

Изменето од zbunet - 21.Април.2008 во 08:46
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 09:18
...prvo ke te големо%20гушкање ... na bajacka coek da se pretplati treba od uplav....замисленост si znaeme neli za kogo eголема%20насмевка

Изменето од blueprayer - 21.Април.2008 во 11:12
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 09:30
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

- Tato, tato, svarno nemalo poloso od toa da si indiec i da ne ti se diga ?
 - Koj ti gi zborel tie gluposti !
 - Edni cickovci na televizija sto mnogu se smeeja .
 - Da ne gledas veke takvi gluposti !
 - Ama tato, svarno li ?
 - Hmm, da .
 - A, zosto ?
 - Oti oni go izmislile seksot .
 - A, zosto ?
 - Oti ne bile umni .
 - A, zosto ?
 - Oti nemale popametna rabota .
 - A, zosto ?
 - Oti ke te tepam, ako ne prestanes da dosagas !
 - A, zosto ?
 - E, sea ke ti e*am mameto ! . . .

Vistinita slucka by vcera

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 11:28
Tanja bese ?...a da...Alchajmer pocna cesto da me posetuva...i divata svinja me nervira sto hara niz moevo mesto...imam puska da ja ustrelam i znam deka nikoj nema da ja zali...tuku pusti psihopati...kazi kako si ?...znam samo deka mi kaza posledno, deka srekata ti se nadzira...milo mi e, odamna ti velev deka nemam vrska so srekata, ja plasam i ona bega navistina brgu koga ke me vidi...odamna te nemam videno i slusnato i vednas zabelezuvam nov sjaj vo tvoite oci, svezina strui od tebe, kolku ti godi koga ne sum vo tvoja blizina, navistina si prekrasna, treba da ja cenis pricinata sto te pravi vakva...daj mu go toa sto zasluzuva, se gleda deka zasluzil...
Koj, jas ?...pfff...istiot serko ko i obicno...maltretiram naokolu i koga ke mi padne zal gi otkacuvam za nivno dobro...voobicaena sema...ne ne, nemam namera da sotram nekoja, a toa bi bilo dokolku bi ja zadrzal podolgo i ja zapoznaam so moite demoni...da, da, seuste gi imam, baska sve se nabile so muskuli i ne mozam da gi sopram...znam, istite sti gi imase Brus Li i sto go poebaa, neli na filmot se tepase so negovite demoni, ama jadese kutek kao magare...e pa isto...
Batali me mene...takov sum roden...ne moze da mu porasne raka na nekoj sto se rodil bez nea...daj da te izgledam...navistina si prekrasna...prezgodna...seks ?...da, mi ide takva misla...no ne mozam toa da mu go storam na toj sto znae da te saka...toa e razlikata...i jas te sakam, no nikogas ne sum znael da sakam...so takvi se druzev...nemase od kade da naucam...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 20:58
Velis Tanja, deka se e vo red dur sum tuka, velis deka nedostatocen sum koga sekojdnevnite obvrski ke nateznat i deka togas ti trebaat moite usni ili bar moite zborovi...premnogu zborovi se malku, pravite zborovi gi nema...inspiracija se gubi zosto imam samo dve - tri karti vo rakavot, a ostatokot se eftini i providni blefovi...velis deka vo mene ima uste sila...no ne, se trosam i ronam 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 21:02
Што мислиш за брак женско 18 год машко 30?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 02:46
Brak od interes
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 02:50
а брак женско 27 а машко 54 год????
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 02:51
не дека блу пиша таков пример него навистина има
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 11:01
I patologijata e od obimen karakter
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 11:11
знаеја дека нема да сакам да им одам на свадба и намерно ме ставија во списокот за по невестата....патем и не сум со моите на маса туку „кај младите“....не ме интересира...сакам со татко ми на маса за да можеме заедно да пиеме и да пееме патриотски песни ако веке морам да одам!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.