|
НА МАКЕДОНИЈА ВО 2001, СЕПАК И СЕ СЛУЧИ ВОЈНА |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | ||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
he ... vece rekov ... pobednikot e pisuva istorijata ... a nam ni ja pisuvaat drugi ... nie samo amnestirame ......
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
amnestirame a znaes zasto???
ubavo se spie na DORMEO dushecite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
niedna pobeda ne e bez zrtvi. no ako nasata cel bese unitarna makedonija, a nivnata podelba, aj ti kazi mi koj pobedi? |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нашата борба била за унитарна држава??????? Ние ли ја почнавме војната па така да тврдиш... Оној што ја почна војната го доби тоа што го сакаше(за жал)... За Македонија беше сто пати подобро пред војната... Значи нешто сме изгубиле... А добивме Албански во парламент... Многу јака победа... Доста ми е од вакви "победи"... |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pak odgovaras na nepostaveno prasanje.
tipicno. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ти кажав читај (за жал) ОНА победи... Нели си добија двојазичност во парламент... Да не сакаш да ми кажеш дека тоа било стратешка цел на Македонија???
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako mislis deka borbata na UCK bila za prava, a ne za teritorii, togas se postavuva prasanjeto samo dali si>
1. glup 2. izrod 3. siptar 4. se od gorenavedenoto. da ne sakas i anketa da ti otvoram? |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За територии допрва ќе почне... Ќе видам дали тогаш ќе се смееш... Или можеби ќе се сокриеш кога ќе ти дојде покана за во војска... Ако уопште и си бил...
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bil ... ama vo civa
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da. tuka sum poslab od tebe. srpska uniforma vo zivotov ne sum nosel, priznavam. ama ja nosev gordo, onaa so makedonskoto sonce... |
||
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moore vojniciste
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi, kaj i da ides, mala ni e zemjata. osven se razbira ako zemjata zaradi koja treba da koljes, siluvas i ubivas ne ja crtas 'do tokijo'...
Изменето од moira - 25.Април.2008 во 20:45 |
||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бидејки навистина се случи војна тогаш мора да се случи и донесувањето на законот за борци.
|
||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |