|
Србија и Русија против демаркација на гра |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Автор | ||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само да ве известам дека во мај во Санкт Петерсбург, Русите организираат семинар предхирстијанска писменост на Словените.
Поканети се нашите Тентов и Бошевски, со каменот од Розате. Историјата е голем одговор на процесите во сегашноста. Ќе дојде денот ќе се врати славата на Славјаните зошто сите ги познаваа по тоа. Слејвови станаа кога си го изгубија коренот, коренот на културата на Егејот. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нашиве се поканети но дали Буш ќе ги пушти да одат...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ispravka za ubaviot post |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se uspaa na lovoroviot venec
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne im obesile nesto drugo namesto lovorov venec ?
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не исправај туѓи постови лошо го правиш тоа... Ако те бива напиши си свој... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AHAM
primeno na znaje a mogu da te pitam , A sta?????? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mene me biva
no da procitam neso tvoe hahahhahahahah |
||
|
||
skit
Нов член Регистриран: 25.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И каменот од розета ле ке го носат? Па кога успеа да го откраднат Тентов и Бошевски.. Изменето од skit - 25.Април.2008 во 18:37 |
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a nesto drugo me nervira i interesira so TTM - cite .... sto vprocem baraat na Makedonski forumi ? ete im brate , grcki , albanski , pa tamu neka se druzat so prirodnite im sojuznici ....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема да биде интересно ако ги нема... На кого после ќе се смееме и кого ќе подучуваме на грешки... |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ti veruvam. duri i poleka se slozuvaat kockite. normalno e deka si srboslav, posto kojznae kakvi se zlostorstva ne nosis vo srceto za zacuvuvanjeto na posledniot nacisticki rezim vo Evropa. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои коцки тебе ти се сложуваат во глава незнам, но дека си Блгар си... Со некое Блгарско фашистичко потекло... Србија се бореше против фашизмот и таквите како тебе неартикулисани суштества... |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srboslave, mora da sfatis, deka ne site sto ne se srboslavi se bulgari. postoi i treta kategorija, pa kolku i da ne sakate da ja priznaete. imeto i e MAKEDONCI! |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |