|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 154155156157158 217> |
Автор | |||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
grof DRACULA
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:31 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Moze...anakin????
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
moze i
pozdrav do kolega forumdzija VLAD TEPES Изменето од anakin - 24.Април.2008 во 22:04 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Имаше повеќе верзии на претставување на овој лик на филмското платно, меѓутоа еден од најпознатите мислам дека беше Christopher Lee Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:26 |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dobro mislish,...samo ne e ,..eden od,....tuku najpoznatiot drakula,....osven prviot,...bela lugoshi,..samo toj vekje e zaboraven.
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a
KLAUS KINSKI ???? lele voa se pretvovi vo vampirka tema |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да, да.. имате право и двајцата... имаше повеќе легенди... сум ги заборавил овие!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:26 |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
BLUES BROTHERS
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:42 |
|||||
|
|||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
daaaaaaaa
ene ja purata so mu ja drpnal na FIDEL- da,,,, se spreckaa radi neja mamma ja dokumentira purata Изменето од anakin - 25.Април.2008 во 18:18 |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 154155156157158 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |