|
Србија и Русија против демаркација на гра |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | ||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
raspadot na Jugoslavija i VOJNITE vo Jugoslavija se dve razlicni raboti. da, vistina e deka vinovni za raspadot se podednakvo slovencite, hrvatite i srbite. no vinovni za vojnata??? daj ti se molam, i na decata im e jasno koj gi polni odaite vo Hag. |
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno si kandidat za samodoprines i satelitska
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јасно дека имаа, но се сеќаваш ли зашто имаа??? Па Туѓман ја смени петокраката во шаховница и кој Србин очекуваш да ја носи..? Такво нешто немаше во Србија на пример петокраката да ја сменат со кокарда, така??? Затоа неможам да ги ставам на исто рамниште... Е после некој ќе каже србите повеќе убивале и слично... Кога ќе избие војна се излегува од контрола... Зарем хрватите ги прави помали злосторници тоа што убиле помалку срби , отколку србите хрвати...??? Не е така нели? Затоа од кога избувна ратот натака неможеш да судиш... А кој го започна ратот, е тука можеш да полемизираш... |
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka bi se slucilo i tuka , osobeno vo zapadna makedonija koga nekoj bi stavil amblem na tudja drzava kako oficijalen amblem ... ili , mozebi gresam ?
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го оправдувам Радован Караѓиќ или Ратко Младиќ или Милошевиќ. Но не е така црно-бела работата. Харадинај го ослободија во Хаг. Зар стварно веруваш дека е невин (Невин може да биде евентуално само во кревет. |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Делија, јас лично, за несреќа бев во Вуковар како обичен југословенски војник од Македонија. Работата е во тоа што настана едно општо лудило. Само неколку дена по Борово Село загина првиот војник на ЈНА, кого лично го познавав, беше Македонец од Кавадарци. Имам еден братучед, кој беше во војска во Хрватска 1989-90, значи малку пред мене, и самиот ми кажувал како педерски се однесувале хрватите, еден мајор му се бунел што се потпишал на кирилица. НО не е само во тоа работата. Кога ќе настане војна, тогаш нема правила. За жал, убивање и само убивање. Така е за жал. |
||
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ми веруваш ќе ти кажам дека и јас бев 6 месеци во ратот... Во Карловац... Бев во војска од 19.03.1991 па се до 23.04.1992 година кога и последниот војник од Македонија ја напушти ЈНА, односно тогаш беше веќе преименувана само во ЈА (Југословенска армија)... 6 месеци бевме надвор од касарна по некои села... Прво во едно хрватско село кое се викаше Утиње, а потоа во српско кое се викаше Партизанско жариште... И многу другари тогаш ми погинаа меѓу кои и двајца Македонци... Едниот беше Митев Марјан од Штип, а другиот Зерзовски Ѓорѓи од Синѓелиќ... Можам цела книга да напишам но темава не е за тоа...
|
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TИ верувам, пред тоа во Загрепската касарна на мој одличен другар, Црногорец, к*ршум му го скина увото. |
||
|
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
но човекот преживеа, тоа е најважно
|
||
|
||
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega se nametnuva prasanjeto koj prv pocna MME .... kolku sto se secavam , nikoj ne napadjase od kasarnite kon nadvor tuku seto toa se slucuvase vo obratna nasoka ..... ili gresam ?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e vazno koj prv pocna MME nego koj prv usra
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал Македонија нема опции освен да клима со главата.
Понекогаш и тоа треба. Зошто сме доведени во таа состојба на големо треба да пишувам. Суштината е немање државна политика. На почетокот беа комунистите и се раководевме од Белград, запаливме амбасада на свестка сила, извршивме самоубиство. После моравме без вазелин да се напикуваме кај чичко Буш. Спасот? За сите Славјани е во славјанска унија. Овака само робови на туѓи интереси и постепено исчезнување. |
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би се сложил со една словенска унија,но тоа е е можно |
||
|
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
75% темел имаш за да ја направиш.
Зошто не е можно, се е процес. Јас се надевам дека во скоро време ќе имаме и славјанска партија за овие идеали, замена за НАТО и ЕУ, сатанистите. |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |