IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ВЕЛИКИ ПЕТОК
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВЕЛИКИ ПЕТОК

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 16:53
Благодарам свемирски дух на честитките.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 16:53
Фала и од ја голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2008
Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 17:02
~,,~Blagodarime na site shto posakuvaat chestitki do Hristijanite vo vrska so praznikot ~,,~
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
Ezan-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Локација: Somalia
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ezan-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 22:16
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Ако јас така сум напишал, тогаш си се запрашал ли зошто јас не размислувам како што ти размислуваш? Зарем мислиш дека ти ме читаш што јас пишувам, а јас не се читам самиот себе што пишувам, па сега ти на основа мое напишаното ќе ми изведуваш заклучоци?

Многу работи излегле од устата на Исус. Тоа што ти селективно ги избираш зборовите кои тебе ти одговараат, тоа е друга работа.

Тоа што ти НЕ ја разбираш Богочовечката природа на Христос и Тројството, тоа не не засега нас, тоа не ја засега Библијата, тоа не го засега христијанството итн. и затоа те молам да ја поштедиш оваа тема од вашите вечни препелекања дека Христос не е Бог. Никој не ти го наметнува со сила Христос за Бог, верувај си во твојот Аллах и како што ние за Рамазан не ти го порекнувавме неговото божество, така и ти поштеди не за празников. Јас, а верувам и никој друг, немаме намера да ти докажуваме дека Христос е Бог. Тоа, како и досега, не би било дискусија, туку два монолози, зборење во ѕид, неполезно трошење време.

EvAngelos i na site drugi Hristijani na forumov im go cestitam od se srce praznikot...

A za ova drugovo ti dadov objasnuvanje vo drugiot post mi padna vo oci i go postirav ova zosto so vasete trojstvo i bogocoveckata priroda na Isus se kosi moeto LOGICNO SVAKANJE i RAZMISLUVANJE aj sejte mi so zdravje

Изменето од Ezan-a - 25.Април.2008 во 22:17
Beautiful Mind

Кон врв
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 22:19
blagodaram i posakuvam da i site ostanati praznici , i hristijanski i muslimanski gi praznuvame zaedno i vo sloga голема%20насмевка
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 23:27
И еве, петок помина....
Според вашето верување, овој ден е ден на голема тага.
Па како го поминавте?
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 23:32
Денес се сочуствува со Марија..што го губи својот син. Јас бев во црн фустан во знак на сочуство на нашата Дева а под него носев борда ролка во знак на Христијанската крв..исто така и марама на мене имаше (на раменици)...за да не испадне одговоров мода и убавина што се вели, ке кажам дека посебно беше оваа година одбележан Велипеток според мене. Прекрасно беше во Црква. среќа
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 01:34
Prekrasno navistina ......
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:48
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Денес се сочуствува со Марија..што го губи својот син. Јас бев во црн фустан во знак на сочуство на нашата Дева а под него носев борда ролка во знак на Христијанската крв..исто така и марама на мене имаше (на раменици)...за да не испадне одговоров мода и убавина што се вели, ке кажам дека посебно беше оваа година одбележан Велипеток според мене. Прекрасно беше во Црква. среќа

Blue...A Crnata Boja vo Hristijanstvoto e boja na Socustvo,Boja na Zalost!??

Blagodaram!
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:45
Јас знам дека таа боја се носи за жалост...ама не сум сигурна да ти речам Да-тоа е во Христијанството .....иако јас мислам дека е. Нека каже некој кој повеќе знае..
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 20:32

Јас знам дека таа боја се носи за жалост...ама не сум сигурна да ти речам Да-тоа е во Христијанството .....иако јас мислам дека е. Нека каже некој кој повеќе знае..

Никој не знае повеќе од тебе,во последно време си Махер.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 20:36
хехе фала тиголемо%20гушкање
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 20:43
Originally posted by Omer El Faruk Omer El Faruk напиша:

Никој не знае повеќе од тебе,во последно време си Махер.

Maher i pol e,.....Samo so Pretpostavki rabotet!!!

Blue...Se zezam!!!
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 23:07
Не е правило, но е едноставно боја која симболизира тага и мака...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.