![]() |
|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 19> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
хе хе........знаев дека сите погрешно ќе сфатат....... не сакам да ми се извинуваат иако ми погрешиле....... а на тие што не треба да им се прости џабе им е и искрено ИЗВИНИ........ а тие што ме знаат ме разбираат......и подобро е така..... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
ok ti si znaes .....P.S IZVINI sto ti se umesav u komentarot
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ма зошто ИЗВИНИ сега.......нема потреба од тоа.....а кој те лажел дека ја се лутам а..... ![]() П.С. да не прочитам повеќе тоа "ИЗВИНИ" ....важи? ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Zavisi od kogo e iskazjan i kako e iskazjan, no i dali e kazjan gledajki me vo ochi ili poinaku, a po t-f voopshto ne veruvam pa bilo toa da e i najiskreno iskazjano.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
dogovoreno ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Се извинувам кога навистина мислам дека сум згрешила (а тоа ретко се случува
![]() ![]() Изменето од Monuska - 25.Април.2008 во 14:18 |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Koga ne bi veruvala vo zborot izvini,ne bi veruvala i vo lugeto a toa ne go sakam.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...abe, vikaat skrshena vazna ne se lepela, ama shoznam...mozda i ke veruem nekad...ustvari veruj ne veruj dok ne vatam duplo za toa ne se smiruem...pa sea nek mi kaze izvini ja dvaputi ke si kazam posle toa...
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
a zasto da ne...sekoj gresi...i sekoj ima pravo na greska...edna ...dve...pa i poveke...lugeto ne se masini..ima li nekoj sto e bezgresen?...VERUVAM VO IZVINI...iskreno
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
"Onoj sto pravi greska, a ne ja poprava, pravi i druga greska."
Konfucie
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Onoj koj se izvinuva za sopstvena dobivka ne e iskren.. Ako se izvini ne barajki nisto za vozvrat togas mozebi e iskreno..
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... e tebe da te zgazne nekoj od 100 kila na prstot so zulj i da ti se izvini ke mu izvinish li... aj molimte solzi ti tecat... i ke mu recesh... nishto nishto... a u sebe si vikash... mrsh govedo upm... i se vitkash od bolka tri dena.... more ne veruvam sekogash vo izvini... neka otvoraat oci... za gledanje se... |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...na Vaga, ednashka i se greshi...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |