|
Кој е најзаслужен за рејтингот на ВМРО? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
narodot sekogas go daval svojot glas za onoj komedijant koj najpovece go zasmeal ..... da vidime koja komedija ce se sluci ovie izbori ... ili pak ce stane tragedija ? .... zosto , do vlast se doadja tesko , a se napusta uste potesko ... i , dokolku sakas da vidis eden covek kakov e , samo daj mu vlast ....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rezignacija e najlosha opcija
sekogas eden narod se nadeva deka ednas kje se rodi lider koj se saka sebesi no i svojot narod eden den mejbi mejbi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma da ne ne najde onaa" taman go naucivme magareto da ne jade nisto i , ni crkna " ....mislam deka resenieto ne e vo spasitel .... diktator nam ni treba ... zs , ova stado ovci , kako se rastrkalo nema sansi samo da se zbere .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat
edno e sigurno narodot e ZILAV sakale da priznaeme ili ne- mnogu magarinja kje umrat pred eden narod da potklekne pojma nemas so se mozes da mu pravis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma sigurno deka e zilav ... nema somnenie .. medjutoa , so trendot na menuvanje na drzavjanstvo za pasos i slicno , se prasuvam koj narod ce ostane .... i dali voopsto ce ima narod ? ...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe
so i da e sekako kje bideme tuka ti, jas toj taa tie vie i pak kje se nasmeeme ednen den eden na drug i kje si kazeme DOBRO UTRO nezavisno- dali pasosos e zolt crn zelen ili sin ono DOBRO UTRO- jebe site posrani misli i sudbini |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku da
veruvam deka vo ova anketa kje pobedi SDSM kako najzasluzen cekoj normalen covek kje sedne na naj poneusrana WC sholja i si vika OHOHO ova e najdobra za olesnuvanje |
|
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kosmopolitski bi rekol ... i optimisticki ... medjutoa nacinot na kazuvanje na dobro utro zavisi i od brojot na narodot
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nezavisi za da kazes dobro utro e potreben barem uste eden a ako i nego go nema vo blizinata togas sonceto voglavnom e tuka |
|
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha ... a sto ako ima premnogu razno razni pticurini pa ti go sokrijat sonceto
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima da
naprimer GAVRAN - toj nekogas drzel sirenje vo klunot no ispadnal glup oti bil ubeden deka znae da pee ne e dovolno da si ptica pa po avtomatizam i peesh pa na krajot na basnata izgubil toa so go imal prokletoto sirenje koe sekoj go saka Изменето од anakin - 25.Април.2008 во 12:25 |
|
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i nesto drugo .... povece se nadevam vo pticjiot grip
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli e podobro
fazan na lovdziski nacin so luti piperki |
|
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех,,,рејтингот на Груевски,,,знаете како е,,,како еден надуван балон,,,кој само ако малку го боцкаш ,,,,буфффф,,,,ке исчезне.....
Таман се подготвував да гласам,,,и ооопсс,,,гледам ги нема главните причини,,,, 1.(работата на владата) = Анти(погодете кого) Политика... И 2. (карактерот на Груевски + ситуацијата со името) = Патриотизмот (само напред додајте + Квази) Но ,,,,честитам,,,,сепак добро сте ги нашминкале (прикриеле).... работите,,,,како холивудски експерти ,,,,, кои ни претставуваат прекрасни и шармантни фаци,,,, но ....во еден момент,,,им ја снема шминката на нашите мили sвезди,,,,и,,,,БОООООМ,,,,што да гледаме,,,,,позади се криел еден М О Н С Т Р У М.... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |