|
КОМУ ДА КЛАЊАМЕ? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Автор | |||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слободно испуцај се,ионака утре нема ништо твое да остане.Толку вредиш. |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Поздрав.
Влад...мило....нема 4 крака... |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Темплариус,
Дали си забележал дека на Блискиот Исток многу џамии се залепени до цркви, ама буквално залепени? Знае ли некој за тоа? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa verojatno stanuva zbor za zbien tip od naselbi., pa morale da gi pravat Hramovite eden do drug |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://farm1.static.flickr.com/28/100424174_7c207e34fc.jpg
Не можам баш да го пронајдам тоа што го сакам, а немам такви слики на дигитална камера... |
|||
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш така залепени? Од едната страна црква а од другата џамија? Мене лично тоа многу ми е интересно, но која била поентата? Никогаш не дознав. Секако, црквите биле постари од џамиите, но зошто токму ги залепиле до црквите? |
|||
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I mene isto taka bi mi bilo interesno, so ogled na faktot sto vo nasata kultura e da Dzamiite i Crkvite se gradat na sto pogolemo rastojanie. Ne site Crkvi se postari od site Dzamii. |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имаш опомена за оваа изјава! |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sum zabelezal no isto sum i zabelezal deka mnogu crkvi se pretvoreni vo dzamii .... no imajci go vo predvid faktot koj go pokazuva istoriskiot pat na razvojot na islamot toa e normalno... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na kogo be da se izvinam dzentlmenski !??!! na tebe eeeeeeeee pa omerco ti si daleku od dzentlmen hahahahahahahaahaaaaa |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ovoj omerco zaedno so mene neli e za opomena ne samo Vlad... |
|||
Give me your secrets
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Влад е опоменат за навреда врз религија... а вие двајца, ако продолжите уште малце, ќе добиете опомена за банирање...
НАЗАД НА ТЕМА!!! |
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tempo ajde malce imaj doblest i bidi korekten, sramota e da se odnesuvame kako mali deca. Jas neznam sto ste se zapnale za Bliskiot Istok kade sto Hristijanite na prsti mozes da gi izbrois.. pa kolku Crkvi sakate da ima.?? Osven vo Jordan kade se 15-20% Hristijani, nema druga drzava so povece od 2-3 % od naselenieto Hristijani. I za volja na vistinata da vi kazam. Sum bil vo Tunis. Tamu bukvalno i nema Hristijani, ni 1% od naselenieto.. ali zabelezav dosta mali Crkvi verojatno ostanati od pred Islamso vreme, a narodot se grizel za niv za da ne propadnat i da ne gi izgasne rabot na vremeto, i zatoa postojat i den denes!. A za istoriskiot pat na razvoj na Islamot, Tempo neka ti sluzi na cest za nebulozite sto gi iznese. Изменето од muhadzir - 25.Април.2008 во 01:58 |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |