![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 577578579580581 959> |
Автор | ||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I jas! I jas! Sreknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
![]() Изменето од Irenica - 24.Април.2008 во 15:17 |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
убаво поради празникот и тажно пошто ми фали малото мое
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
koma, cel den spijam
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
kao cel univerzum da mi e na ramena...sve mi e preku glava...sve mi se sobra i ne mozam poise ovoj pritisok da go izdrzam
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
Srekjna sum sto mu e ubavo i koga mene me nema
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.............srekna.....ne se gleda
![]() ![]() Изменето од marija1000 - 25.Април.2008 во 00:40 |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
ela da vidis kako go treskam testoto od masa ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.......kakvo testo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
za milibrot
![]() |
||
![]() |
||
|
......davaj recept
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
trpenie
![]() uste se boram so nego. do utre sabajle belki ke go 'pobedam' ![]() |
||
![]() |
||
|
.....daj recept
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
more da ti kazam devojko, odi bori se so nesto drugo - od ovoj mojov (milibrot) izgleda nisto ne biduva ![]() |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 577578579580581 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |