|
КОМУ ДА КЛАЊАМЕ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Автор | ||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zNACI STANUVA ZBOR ZA VDALBNATINKA, KOJA E OD IZREZBARENO DRVO....POLUKRUZNA VDLABNATINKA...
Изменето од Aisha - 25.Април.2008 во 01:04 |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ме. Проблемот е во празнината на Михработ,а фотографијата е оддалеку и навистина личи на крст,но,не е. Еве сега една друга слика која ја најдов,од која може поубао да се види за што станува збор. Изменето од Omer El Faruk - 25.Април.2008 во 01:07 |
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија,Темпо,Влад и Блу,дали сега ви личи на крст?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас прашав само, не обвинив....тоа личи само на дел од крст но не на крст.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ovdeka na sto se molat na kalasnjikovi ??? |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samata pomisla e smesno.........no hajr, nemame od sto da se sramime i da se krieme VLAD....
VIstinata e edna i nie so gordost ja kazuvame i prenesuvame |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледаш,пософистицирани се од твојот старомоден магнум. Зошто ѓентлменски не се извиниш за навредата со крстот.Ајде златен,биди коректен. |
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Ako se zeme vo predvid deka prvite dzamii se preureduvani crkvi i sinagogi od strana na osvojuvachite togash ne e chudo i po nekoj simbol da osvoile zaedno so zgradata~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки навистина ова е само мала сличност. Да не претеруваме.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ти личи,нека ти стои.Ние убаво си знаеме што е. |
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vlad ograniceno umu, stanuva zbor za nova gradba vo Visoko, na mesto kade sto imalo porano dzamija, no bila srusena od onie cetnici, koi bile blagoslovuvani od SPC.
|
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Malku e izvrten no sepak e ~krst~ toa go izvrtel arhitektot namerno a vi go stavil da imate malku vistina pred koja klanjate ,da ne klanjate na prazno de~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е Блу...,повеќе од јасно е дека не може да биде крст.Но кој разбира,разбира,кој сака да води инает,нека го прочита мојот пример што го дадов во претходните страници и ќе му стане јасно. Поздрав до сите јас отидов.Се читаме утре Иншаллах-ако даде Бог. |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |