|
Бермудски триаголник |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas veruvam da ima zivot na nekoja druga galaksija,sto znam barem taka mislam.
Od mene zasega tolku.Pozdrav do site ama njmogu do ALEKTA koja go razubavi forumot so interesni temi:))CAOOOOO |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
:-)))) abe jas....koj ako ne jas, hehehehehehehe, se zezam :-))) inace i jas veruvam vo vonzemjani!!! |
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMA ZIVOT NA DRUGI GALAKSII!!
|
||
mnjkl |
||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More kako sto mi e nekogas se preku glava bas bi mi godela nekoja druga dimenzija,ama znaes onaka samo za sebe,izlezi od ovoj haos,prosetaj,opusti se,napolni baterii i vrati i se na starata dimenzija!
|
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lugje, dosta e duvanje za vas...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami? vikas? |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe i crni dupki postojat i vonzemjani i cetvrti i petti i stotti dimenzii i duhovi i deneska veke se e mozno se poremetivme siteeee!!!!!!!!
|
||
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaaaaaaa ne ne nikako, znam deka stotti dimenzii prv pat go slusam toj zbor od tebe no kako i da e, ajmo svi kod dzoletaaaaaaaaa
|
||
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znae li nekoj nesto novo za Bermudski triagolnik? mene dosega mi zborea nesto...ama nema vrska...samo gluposti.... |
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nesto novo??? epa izlea ke odam letoska na odmor tamu
|
||
|
||
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam nisto vsusnost odamna ne objavile nigde vest za bermudskiot triagolnik ama jas ke iskopam nesto posto stvarno mi e interesna tema.....
|
||
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MaRy, i da iskopas, bas sakam da znam kakvo e vremeto tamu preku leto, da ne odam na baftanaana sfakas??
|
||
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ghost ne se zanesuvaj mnogu!!!! ne se zanesuvaj, zatoa sto ima samo edna dobra rabota ako odis tamu na odmor : toa sto site nie na forumov kje jajme blaga pcenica....:))) inace vcera eden drugar mi donese isecok od vesnik za Bermudskiot triagolnik....ama gluposti.....nisto posebno...Marsovci! |
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auuuu Alekta, ako ako, site da jadete a na Ghost da ne dadete so mislis kade nastanuvaat najmnogu duhovi???? pa tokmu natoj bermudski triagolnik posto site tamu so isceznale gi nema, ali sekoja vecer praam so niv zurki ako sakas bas da znaes uste da bese taka
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |