|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 356357358359360 717> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум тука ... Се зачитав нешто во Философија и психологија. Со задоцнување: ДОБРА НОЌ,МАМАМД! Сонувај убаво!!!
Кој е расположен за резонирање вечерва? Ајде луѓе активирајте се, па утре не сме на работа/школо . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DODRO UTRO NA SITE!!!
POZELAVAM VI MNOGO PRIJATEN DEN!!! |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro... i prijaten den za odmor... odnosno nerabotenje...
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
njakoi otmarjat dneska ,a drugi kato men rabotjat!!!
no sled tova life... shte otmarjam ot utre do 06.05. |
|
|
|
sunlight_sa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VESELI PRAZNICI!!!
|
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecer rezonatorivo cest na denesniot den, raspeti petok eve nekojku sliki
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro vecer rezonatori... neshto sme tivki... do crkva...doma...
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade ste mili moi rezonatori ve nema ,nema so kogo kafe da se napijam, a eve uste malku u krevet. Za ubavi sonista
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro rezonatori/rezonatorki...da gi dovrshime podgotovkite... aj na kafe...samo da ima koj da go svari...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобро утро на сите!!! Дали се наспавте, дали се одморивте? Јас да! Вчера бев на излет со друштво на викендица во природа, си поминавме прекрасно и малце се уморивме, но затоа сега се чувствувам фантастично. Нема ништо подобро од соединување со природата и сплотување на природниот дух со духот на човекот.
За мамамд и за сите ранобудници, еве свежо варено кафе. Бтв вчера имав улога на кафе-кувар и сите ми го бендисаа кафето . Изменето од doriangray - 26.Април.2008 во 10:51 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo si Doriangray ,prirodata pravi cuda, mene koga mi e tesko edna prosetka me pravi kako nova, prirodata e pozitivna energija samo treba da znaes da ja primis.Bdv kamo kafe za mene????
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO REZONATORIIIIIIIIII ... GO CEKAME UTRESNIOT GOLEM DEN ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 356357358359360 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |