|
Кој е Пацинов? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
GOLDFINGER
Група Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа ќе биде. |
|
,,CUM GRANO ET CUM SANO,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da znaes i NEMA BOGOVI, IMA BOG Изменето од moira - 11.Ноември.2007 во 21:46 |
|
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно, ама цела година никој од политичката елита да не каже ништо тоа е само доказ повеќе дека авторот располага со јаки аргументи.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде баш сега ја враќате оваа тема?
На господинот му е добро. Каде е народот наш, како му е. Од него се чека да се изјасни. А, ти господине одма бодеш во очи. Незнам колку народот сето овоа би го сватил. Но сепак бар во ова време не пишувај или доколку ја превземаш улогата на автор истакни аргументи. Јас за оваа тема ќе продолжам да пишувам ама за време на одморите кога ќе имам нови матерјали, не за господинот, туку за македонската фела која го испрати таму со нашиот имот и пари. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Eliot
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава е интересна. Но интересна е и власта. Простете, но сепак со власта нешто не е во ред. Оваа тема треба сега да ја употреби за свои цели. Доказите се видливи и достапни.
|
|
,,Sina regula nula dies,,
|
|
narednik
Нов член Регистриран: 23.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Матерјалите се видлив доказ. Само политичарите кои се во позиција треба да ги употребат во право време. А, тоа е сега.
|
|
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e dobro. Ama ne mi e jasno zoshto i pozocijata i opozicijata molchat?!
|
|
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|
taor
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора да е близок и на едните и на другите, или пак знае доста за нив па затоа и молчат.
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види клети македонски политичари меѓусебе ке се исколат, ама заедничкиот крим светец никако да го спомнат. Што држава ќе беше кога Драган Пацинов е светец?
|
|
taor
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мораат. Заеднички пари трошат. Оние кои Пацинов ги однесе на Флорида, па по малку од нив им праќа. Оние кои се храбри како Рада и отидат таму кај него им овозможува да си го земат својот мал дел и повеќе да не му сметаат. |
|
,,WHAT'S UP DOC?,,
|
|
Eliot
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време е власта да ја запраша позоцијата, поточно Црвенковски, Ханџиски и Бучкоски, но и Глигоров, како и Страшо Милковски кој е Драган Пацинов????
|
|
,,Sina regula nula dies,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta e vekje. Pa drugarmi Dragan kje se naluti. Samo ako imate argumenti inaku nemojte da pishuvate. A, dokolku imate togash slobodno stavetegi na temava.
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ova vreme na prestojno pred izborie vo narednata 2009 godina mora da se znae koj e koj kolku za da ne pogreshime vo izborot. Narodot lesno se zaveduva, i zatoa fer kje bide i vlasta i opozicijata da go poshtedat NARODOT so svoite marketinshki propagandi. Neka narodot bar ednash sam trezveno i nepristrasno odluchi za svojata sudbina. I dokolku pogreshi da znae deka pogreshil trezvno.
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејки на подфорумот Политика не постојат сокриени теми, туку постојат теми кои не знам од кој причини заинтересираните не можат да ги најдат и шират разни конструкции дека некој (читај ЈАС) крие поедини теми, ке му помогнам да си ја најде омилената тема. П.С. А некој теми и не се гледаат эатоашто има само 32 страници, а премногу теми, така да сите теми стојат но поради преоптеретеност и неможност сите теми да ги има на тие 32 страни не можете да ги најдете. ПОЗДРАВ |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |