|
Декорација на нокти |
Внеси реплика | страница <1234 87> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,samo taka!!!!!!Obozuvam devojki i zeni sto se grizat za svojot izgled Изменето од mamma - 08.Март.2007 во 16:46 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ooo epten se grizam i mora se da mi e vo ton
|
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До SeXY
Ноктиве ти се супер, јас имам долги нокти и многу ретко се случува да ми се скратени би те прашала како ги правиш така т.е. со што со четка или ......... јас сум пробала многу пати да нацртам нешто поубаво но никако не ми успева. Ми успева да ги обележам со линија, точти ставам, некоја ѕвезда или нешто пообично ама цвет или таму некој шари нема шанси.. Те молам за одговор.............. |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а па прво зависи за кој маникир прашуваш. Иначе цветчињава самно бараат тенко четче (има у парфимерии )и прецизност и секако бар малце да знаеш да црташ
Мислам дека има и специјални цртежи и после само врз нив се повторува со четчето Јас до воклу не ги китам ноктите ова вака ставив за да има повеќе дизајни за повеќе нели пригоди. Иначе сум за по кежуал варијанта но знам по некогаш и вакави да си напраам (барем слични) зашто и јас има долги нокти ама за право чудо (дали дека јадам протеини мн и затоа ми се цврсти и не ми пукаат или да ми скрши некој , опа секогаш само ги турпирам и тоа со мека турпија и ми се ок.Пробај со такава зашто таа ако се користи подолго време ноктите имаа помала можност да се пукаат или да ти се кршат.Од металните се многу јаки и пукаат позз |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас сама си ги средувам после хоророт што ми го направија во студио НИКОЛ кога ставав акрилни нокти... абе крв, кожа ми одраа, срам ми беше да ги покажам прстите а искеширав 1200, таа маникирката немаше врска од тоа што го правеше, кожичката околку ноктите не ми заздравуваше со денови, ми се одлепија за две недели иако не миев садови треба да се одбере вистинско место каде ке се маникираат ноктите.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne zvuci kako reklama ama ako veke ste resile da stavate nadgradba na noktite ALESANDRO-Conka vi e najbezbedno mesto.
Jas veke 10god.odam tamu i ne mi se slucilo da ima promasaj. Ima sertifikat za rabota i raboti so mislam najkvalitetni akrili. Pedikirot e posebna prikazna. Od klinika gi prakaat onie koi se za operacija(Zanoktici,bolni nokti i sl.)kaj nea!! Koga ke izlezam od salon ko preporodena sum |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чим си нашла јас саклам добар педикир
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ogranicena so boite,stavam sekakov lak,osven crven,ne mi stoi,posto imam mnogu mali nokti.Inaku imam i problem so noktite.nemozam da si gi pustam zasto mi se mnogu meki i mi se ljupat Ne mi pomaga nisto,ni lak,ni zacvrstuvac,nisto A bas bi sakala da imam pocvrsti i podolgi nokti,a mislam deka sekoja zena go saka toa zasto stvarno izgleda mnogu poubavo.
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 87> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |