![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 45> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Da ne mi se iskrsat mnogu od jajcata za Veligden dodeka se varat!
![]() 2.Slednive tri nedeli da pominat so brzina na svetlinata! ![]() 3.Da se vidam vecer so friends zs mi falea mnogu! ![]() Odnapred blagodaram! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
рипке,.....
![]() 1. да му помине окото ![]() 2. утре се да биде како што треба 3. да ми се исполни првата желба .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
25 April
1. na stariot da mu bide ok,da mozam da odam za bt 2.ako ne otidam...sabajleto na vrata da gi iznenadam Dario I Alek 3.TE MOLAM,AKO MI DOZVOLIS DA NAPRAVAM USTE EDNA EGZIBICIJA UTRE,VETUVAM,KE BIDE POSLEDNA I LOVE YOU MY GOLDEN FISH |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
30 April 2008
1.ako mora da bide denes...da bide brzo,lesno i da ne oseti nisto 2.da se sluci medicinsko cudo 3.da bidam so nego na rodendsenbot,pa makar nesvesen ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
04.05.08 jos se okrece
1.da soberam sila bar denes da se javam na nekoi luge 2.moram da se cujam so covevekot koj ,nemav sila da go pobaram 3.da i go iscistam akvariumot na ripkava....gledam nikoj ne se grizi za nea koga mene me nema ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
1. Да дојде другаров и да си го земе лудово куче кое ми го упропасти викендов.
2.Син ми да си помине топ на утакмица 3. Да успеам да отидам барем до продавница од нездравиов Васко |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Ova mi e mnogu bitno!
TE MOLAM DA MU BIDE DOBRO NA DRUGAR MI TE MOLAM ,TE MOLAM ,TE MOLAM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odnapred blagodaram! |
|
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Моите желби мора да се исполнат по овој ред
Да го сонам Сонот да ми биде како јаве Да не се разбудам |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zlatna ripko ti blagodaram za prvite dve!
![]() sega strplivo ke 4ekam do esenta!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
1.Sekoe utro 101 bela ruza so poraka za mene
2.Licen frizer i sminker na raspolaganje 24casa 3.Privaten avion ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nekja citav deka fatil eden ubava zlatna sirena
taa mu rece pusti me ,kje ti ispolnam tri zelbi a toj A MOZE EDNA ZELBA NO TRI PATI????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Uste vazi zelbava!Cekam! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Cao moja zlatna ripke..ne sum posakal nisto dolgo vreme..no eve pod plashtot na nokta ke posakam 3 zelbi,koi znam deka ke mi gostvarish? (Inace toa sto Celzi izgubi od Man.United,znam derka e tvoe maslo ripke..namerno mi go napravi toa zatoa sto prthodno ne dojdov da posakam pobeda za Cezi)..no ok..ne se lutam..eve zelbite za denes..22.05.2008
1.VEDNASH da mu bide podobro na drugaceto na Irenica! Bez odlaganje! ![]() 2.2.Utre da se vidam so Sasho,da potpisham dokumentite,a posle toa sakam ubav rucek so Marjan,a moze (a i ne mora) da ni se prikluci Iva 3.Da mi se otkaci Srdjan ednas za sekogas,da svati deka go ignoriram,da ne me tera toa jasno i glano da mu go kazam u lice...Taka da te molam.."makni mi ga s`ledza ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Е ај за утре...
1. Да не ме рашетуваат низ цела државна и да завршам брзо работа 2. Да останат работите какви што се-во граница на нормала 3. Моето мило да нема многу работа на работа и да е ок... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |