|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 67> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Санјичка, Стојмир Симјановски е само обичен писател на научна фантастика.Човекот си верува во тоа во што си верува и тоа е негово право. Ама неговите аргументи се од типот -рекла , казала-т.е. "Некој познат астронаут рекол дека..... Некој си пилот рекол дека.... некој си .... рекол дека..... Сликата што ја сликал ... ја гледате, таа ако ја завртиш покажува дека.... Ако овој цртеж го гледаме наопаку, нема зошто да не веруваме дека постојат вонземјани ...." и.т.д......... И според тоа за него мора да постојат вонземјани!!!! Да не бидам груб, ама тоа што човекот го посочува како доказ тешко дека барем ќе го натераат да размисли за постоењето на вонземјани било кој што сериозно се занимава со науката!! Но, на крај на краишта човекот е писател и мора да продава книги, зарем не!!!!!!! |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Богу! Конечно подршка од некого! А бе ве лажа "КоМуНиСтИнЕ", не гледате ли??? Какви ванземаљци, какви бакрачи!?!? Изменето од james dean - 08.Април.2008 во 23:35 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e
BOG a so e so nego???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj so svoite misli pozdrav do james
|
|
misterija
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ima nlo no isto isto taka mislam deka e toa globalna tajna so opravduvanje deka mozno e da nastane globalen haos
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekoj moze od ovoj segasniov globalen haos da napravi pogolem alal da mu e!..
Pa zar ne mislite deka ako postoeja ke gi videvme site,ne samo eden mal del "odbrani licnosti" (po kriterium psiholoski profil)? A be ajde kakvi vonzemjani..Se dodeka nekoj naucno ne dokaze deka postojat (ili da se sretnam so nekoj "oci vo oci") ne veruvam vo nivnoto postoenje!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па не идат тие у Швајцарска |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kade idat ke mi objasnis??? ili si gi videl???.. |
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi nema.Ke gi videvme ama gi nema.I site tvrdenja deka postojat i site misterii koj se pletat se plod na covekovata fantazija bidejki nema dokazi deka nekoj gi videl.Ama verni dokazi nema.A deka vo tolku golema vselena sme sami nekako ne mi e verno.Nekoj mislel da ne sobere site
Изменето од baba mulon - 19.Април.2008 во 19:04 |
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora da ima ne sme sami vo selenata mora da ima
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora samo da se,...umre,..drugo ne mora nishto!
inache,....bea tuka oni,....ama ,si otidoa,... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mozese i na gosti da im otides pa da ni raskazes kako bese.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
filip007
Нов член Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e super. a za vonzemjani i na mene mi se ima deseno. ednas jas so moite drugari sedevme i samo slusnavme mnogu silen zvuk i potoa istrcavme da vidime sto e i na 100m od nas imase edna ogromna LETECKA CINIJA (UFO). Nie probavme da go snimame no dodeka da go uklu4ime telefonot za snimanje toa go snema IMPOSSIBLE but TRUE. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја сакам вакви да се
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |