![]() |
|
Колку поглавја од к*ранот знаете на памет |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 18> |
Автор | ||
Almahdi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 24.Април.2008 во 00:13 |
|
Слушав рецитирање к*ран пред малку, и си избројав колку поглавја од к*ранот знам на памет. Математиката ми кажа 14 :-)
А вие? колку знаете? btw, темава ја отворам за нас муслиманите, да си видиме меѓусебе кој колку знае, и да си научиме повеќе Изменето од Almahdi - 24.Април.2008 во 00:24 |
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јас 56 ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ni eden
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Almahdi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
:-) е 14 де брате, тоа е, иншАллах научам повеќе здравје. Епа сеа, 56 машАллах, ај може некој хафуз ќе излезе :) |
||
![]() |
||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
|
Za zal, ne znaeme dovolno...
No sepak se trudime! PRvo treba da si napravam brain cleanup....da oslobadam mesto vo mozok za novi informacii.... Pa insaAllah, hafska ![]() |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
|
А не кажуваш колку знаеш а? ![]() |
||
![]() |
||
|
114 поглавја има к*ранот, уште 100 треба да научам, а? така?:)
|
||
![]() |
||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|
ke naucis inshalah
samo dali se raboti za toa kolku znaeme na arapski ili na bilo koj jazik |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
|
Iskreno ne sum se zaprasal kolku gi znam, mozebi 20.
![]() |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
![]() |
||
|
на Арапски :-)Милозливо да звучи де, за читање . . . за намаз, убајни :)
|
||
![]() |
||
|
Бекаре ја знаеш? еееееееееееееееееееееееееееееее брате бе :) машАлах ![]() |
||
![]() |
||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
|
kolku dobar odgovor! Ne e bitno kolku se znae, tuku KOLKU se primenuva. Bidejki k*ranot e objaven da po nego se raboti, a ne samo napamet da se uci...... Ne kazuvam kolku suri znam........ ![]() |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
|
Ne brate, za zal ne ja znam cela Bekara.. no insAllah ce ja naucam, no rabotata e da ja naucam potpolno, t.e. sekoj Ajet odkako go naucam da go prostudiram, sto saka da kaze, sto e dlabokata mudrost na ajetot i sekako prakticno sproveduvanje.. pa zatoa go navedov primerot od Omer ibn Hatab! Neznam dali imame Hafiz od clenovite na forumot, no znam deka imame braca koi dosta dobar del od k*ranot go znaat. ! ![]() |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |