IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Моето дете е геј
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моето дете е геј

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 24>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 00:35
Луѓе алал да ви е! Како што на форумов можам да се изнасмеам, на никое друго место нема ваква смеа.

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 00:40
Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец?
[/QUOTE] ..пу пу пу....Не дај Боже....иако немам ништо против нив ...сепак би сакала да си дочекам и внуци
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 14:36
Originally posted by realna realna напиша:

Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец?
..пу пу пу....Не дај Боже....иако немам ништо против нив ...сепак би сакала да си дочекам и внуци

Демек немам ништо против ама подалеку од мене.... Море толеранцијааа на нивоУ! Браос....

Изменето од RebeL - 15.Април.2008 во 14:36
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:14
Неколку пати  пишував за ова, ама би се надополнила.
Имам пријателка за чие дете сметам дека има Нарушување на половиот Идентитет.
Од мал се облекува во женски алишта, ама ај, мислеа ќе му мине...Да не зборувам дека игра со кукли, дека главна игра му е преоблекување на куклите и себе...
Сега на школо оди со пудра, обоен сјај за усни а најново (поради што и ми текна да го напишам ова) и маскара ставил на очи. Сеуште не е ни тинејџер.
Дете на имуќни но разведени родители. Фигурата на таткото отсуствува, а никој не ја заменува. Детето не се нигледа со таткото. Мајката е загрижена, плаќа скапи психијатри, но засега...тоа е тоа.
Детенцево силно ја имитира мајката (во манирите), и начинот на кој таа зборува и се шминка.

Ова само го кажав тек да ве потсетам на семејната позадина на оваа проблематика....

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:30
rezime daj rezime

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:49
Резиме: стојам на ставот изнесен многупати на овие теми. Условите, околината, семејството...влијаат на сексуалнаат определба на детето.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:51
Nema da bidam najsrekna na svet, toa sigurno..
Ama ako taka moralo da bide...
Kakvo sum go rodila takvo ke si go sakam!...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:55
Originally posted by anakin anakin напиша:

rezime daj rezime

Ај твоето сега да го слушнам, па да легнам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:58
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Резиме: стојам на ставот изнесен многупати на овие теми. Условите, околината, семејството...влијаат на сексуалнаат определба на детето.

mozebi gresis

mozebi ili sum povekje ubeden deka e toa
phisicka sostojba predizvikana prvo od fizickite predispozicii koi sepak vijajat vrz sexualnosta i custvoto na povoviot identitet

ako nekoj ima pinpek neznaci avtomatski deka e maz- koj znae kolku zenski homnoni se vo nego

da netupam
ne sum nekoj strucnjak
no mozebi sum i neso vo pravo
deka mnogu vospituvanje nema vlijanie
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 01:04
Секој со своето мислење, нели...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 01:18
svetot ne se razviva taka
civilizacija nazaduva
i anarhija pobeduva
pri sekoj so svoeto mislenje

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 01:20
ako nekoja se pogledne vo ogledalo i vidi zena
toa znaci deka fizicki e zena
psihickoto tvrdenje ne e sigurno

sex e psihicka a ne fizicka potreba

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 03:45
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Неколку пати  пишував за ова, ама би се надополнила.
Имам пријателка за чие дете сметам дека има Нарушување на половиот Идентитет.
Од мал се облекува во женски алишта, ама ај, мислеа ќе му мине...Да не зборувам дека игра со кукли, дека главна игра му е преоблекување на куклите и себе...
Сега на школо оди со пудра, обоен сјај за усни а најново (поради што и ми текна да го напишам ова) и маскара ставил на очи. Сеуште не е ни тинејџер.
Дете на имуќни но разведени родители. Фигурата на таткото отсуствува, а никој не ја заменува. Детето не се нигледа со таткото. Мајката е загрижена, плаќа скапи психијатри, но засега...тоа е тоа.
Детенцево силно ја имитира мајката (во манирите), и начинот на кој таа зборува и се шминка.

Ова само го кажав тек да ве потсетам на семејната позадина на оваа проблематика....

има едно зборче кое отскокнува од сликата која сака да се прикаже
„имитира„
а може ќе биде само глумец?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 12:28
Dogi, морам да ти потврдам дека се работи за дете кое е исклучително надарено за глума и пеење во вистинска смисла на зборот. Тоа е увидено од страна на блиските, па му го развиваат и тој талент.среќа

Но паралелно го носат и на лекари, и каде уште не подарди својата “феминизирана страна“.

Инаку не секој геј по дефолт страдал и од Џендер Идентоти Дисордер, но семејната позадина на случајов само ме поттикна да дадам свое видување.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,133 секунди.